Leguma minune de sezon, care te ajută să slăbești! Este denumită aspiratorul toxinelor și nu costă deloc mult

legume

Foarte mulți români o cumpără și bine fac pentru că este o legumă care aduce foarte multe beneficii organismului. Cei care vor să slăbească o pot consuma cu încredere și o pot include cu ușurință în diete.

Varza este bogată în fibre alimentare, are puţine calorii, multe minerale şi vitamine şi ajută la pierderea kilogramelor. Cunoscută și ca leguma „aspirator” de toxine, aceasta ajută la detoxifierea organismului, curăţându-l de toxine.

Crudă, sub formă de salată sau suc, fiartă în abur, murată sau călită, varza este considerată încă din Roma antică un remediu natural universal. Substanțele pe care le conține au proprietăţi antitumorale, antioxidante şi antiinflamatoare de excepție.

Crește imunitatea în cancer

Consumul de varză ajută și la creșterea imunității și chiar stimulează anticorpii care pot ajuta la foarte multe forme de cancer. Este bogată în fitonutrienţi şi vitamine (A, C şi K), precum şi antioxidanţi naturali care previn apariţia cancerului, dar au un efect benefic şi asupra frumuseţii, conform Adevărul.

Supa de varză mai este folosită de mulți și în diete, însă trebuie consumată cu multă atenție și dacă aveți probleme de sănătate este bine să încercați un regim de slăbit clasic.

Revista Presei