Șoc total în showbiz! O vedetă Pro TV are o iubită cu 23 de ani mai în vârstă. E și ea la fel de celebră!

27 mart. 2020
Șoc total în showbiz! O vedetă Pro TV are o iubită cu 23 de ani mai în vârstă. E și ea la fel de celebră!

Dezvăluiri incendiare din interiorul unuia dintre cele mai vizionate show-uri TV din România. Lia Bugnar a dat cărțile pe față. Vedeta le-a interzis fanilor să se uite la primele episoade. Nici iubitul ei, cu 23 de ani mai tânăr nu are voie să se uite.

Lia Bugnar, mesaj incredibil de la Asia Express

Lia Bugnar a făcut echipă cu Maria Buză în cel de-al treilea sezon Asia Express. Toți fanii le-au apreciat evoluția în competiție, dar unii s-au bucurat că au fost eliminate. Până și Lia se bucură că a părăsit emisiunea.

Acum poate sta alături de iubit mai mult timp. Lia Bugnar se iubește cu o mega vedetă ProTV, cu 23 de ani mai tânăr decât ea. Este vorba despre Anghel Damian. Lia are 51 de ani, în timp ce iubitul ei, 28.

„Acuma, aș avea o rugăminte la cei care au o simpatie pentru mine, pentru activitatea mea de făcător de teatru și postac pe Facebook. NU vă uitați la prima emisiune, eventual nici la a doua.

Eu n-am fost niciodată o frumusețe, am fost așa, pe genul călau, ștearsă, dar cu capacitatea de a arăta decent dacă mă străduiesc. In ultimii ani, de când calendarul a luat-o razna, pretențiile de la aspectul meu exterior au scăzut până la umilință.

DAR potențialul pe care l-am etalat în aceasta primă emisiune, potențialul de a fi monstruos de urâtă, la el mă refer, a depășit orice previziuni pesimiste pe care le-am avut. Deci vă rog eu mult, dacă aveți vreo urma de simpatie pentru mine să nu vă uitați la primele vreo doua emisiuni, că dup-aia eu zic că-mi mai trece fața aia.

Adica eu așa trag nădejde, că n-o sa umblu prin toata Asia aia de parcă mi-am revenit din moarte clinică. Eu, una, având un iubit mult mai tânăr decât mine, și frumos ca un înger pe deasupra, știu sigur că am să fac pe dracu ghem să-l conving să ieșim la restaurant de câte ori e emisiunea. Nu pot să-mi fortez norocul și să-l las să vadă așa ceva’, a scris Lia pe o rețea de socializare.