Lia Olguța Vasilescu a recunoscut! Ce salariu primea la Guvern, din bugetul de stat

lia olguta vasilescu

Lia Olguța Vasilescu a dezvăluit totul, după ce Orban a anunțat că a demis-o din Guvern. Fostul consilier al Vioricăi Dăncilă s-a enervat și i-a dat o replică acidă noului premier.

Ludovic Orban a afirmat, miercuri, că a demis încă un rând de reprezentanți ai PSD din cadrul Guvernului, printre care și Lia Olguța Vasilescu. Aceasta deținea funcția de consilier onorific al fostului premier, funcție care nu era nici măcar remunerată.

„Am mai demis încă un rând de reprezentanți ai PSD, dar plăcerea cea mai mare mi-a făcut să o demis pe doamna Vasilescu din funcția de consilier al premierului. Am eliberat-o de această funcție ca să se ocupe liniștită de campanie”, a spus premierul, la începutul ședinței de Guvern.

Imediat a venit și reacția Liei Olguța Vasilescu.

„Ce bucurii marunte au frustratii de la PNL… Ludovic cel mic anunta ca m-a demis din functia de consilier onorific al premierului, functie neremunerata, oricum… Pai, eu nu eram consilier la tine, ca sa ma demiti tu de pe undeva! Eu am fost consilierul Vioricai Dancila si mandatul mi-a incetat odata cu al ei. Ce as fi putut eu sa il consiliez pe seful unui guvern de manelisti care taie pensii si salarii, cand eu stiu doar sa le cresc?

Pe infrastructura, la fel, ce as putea sa consiliez un premier care, cand a fost ministru la Transporturi, a construit km de hartii si niciun cm de autostrada?Astia nu au ce face si demit oameni care nu sunt in guvernul lor, doar ca sa se dea importanti! Ludovic, dupa doua saptamani te-ai prins ca nu vin la serviciu? Crezi ca sunt ca tine sa dau consultatii telefonice?”, a scris Vasilescu, pe pagina de Facebook.

Revista Presei