Lia Olguța Vasilescu aruncă bomba! Ce pensii se vor dubla?

Lia Olguța Vasilescu aruncă bomba. Este vestea zilei, după ce liberalii au susținut sus și tare că vor să elimine pensiile speciale. Fostul ministru a explodat pe contul său de Facebook.

Aceasta susține că noul ministru al Muncii a cerut ca aceste pensii să fie mărite, nicidecum tăiate.

”In loc sa taie pensiile speciale, reprezentanta Ministerului Muncii a cerut parlamentului sa se mareasca! E pe bune, nu e fake! Daca trece abrogarea ordonantei fostului guvern si de plen, pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili si voi tot va mai mirati… ”, a fost mesajul postat de fosta șefă a Muncii.

Pensiile speciale ale senatorilor, deputaţilor şi funcţionarilor publici parlamentari, ale judecătorilor şi procurorilor, ale personalului auxiliar al instanţelor şi parchetelor, ale poliţiştilor, diplomaţilor, aviatorilor şi ale judecătorilor Curţii Constituţionale ar urma să fie tăiate din 2020.

Comisia pentru muncă a Camerei Deputaților a decis, marți, să amâne votul pentru proiectul privind pensiile speciale, până în luna februarie, sub pretextul că Guvernul trebuie să se pronunțe pe toate amendamentele.

„Eu propun, pentru că avem aici, amendamente care duc la abrogarea și altor indemnizații (…) propun o amânare până când acest punct de vedere va fi dezbătut de către specialiștii din Guvern. (…) Nu te-arunca în fântână, lasă Guvernul să se pronunțe”, a spus președintele comisiei pentru muncă a Camerei Deputaților, Adrian Solomon.

Loading...

Revista Presei