Lia Olguța Vasilescu revine în forță! Ce funcție importantă se pregătește să preia. Va fi din nou în prim plan

17 mai 2020
Lia Olguța Vasilescu revine în forță! Ce funcție importantă se pregătește să preia. Va fi din nou în prim plan

După arestarea lui Liviu Dragnea, Lia Olguța Vasilescu nu a mai fost la fel de prezentă în mass media. Impactul acesteia părea să se fi diminuat, după ce fusese cea mai influentă voce feminină din PSD. Aceasta a revenit, însă în forță în luna martie când a anunțat că va candida din nou la Primăria Craiovei.

Aceasta a transmis că a intrat în posesia unui sondaj care arăta că locuitorii oraşului au apreciat că a fost cel mai bun primar de după Revoluţie, așa că are toate șansele să câștige din nou fotoliul pe care l-a mai ocupat în trecut.

”Biroul Permanent Municipal Craiova a aprobat, în unanimitate, candidatura mea la Primăria Craiovei. Am fost foarte onorată să constat, în urma sondajului de opinie realizat, că locuitorii oraşului consideră că am fost cel mai bun primar de după Revoluţie şi că un procent foarte mare dintre ei îşi doresc să revin ca primar. Le mulţumesc pentru încredere, atât lor cât şi colegilor mei, şi îi asigur că, în următorii patru ani, voi depune toate eforturile pentru ca toţi cetăţenii să se regăsească în proiectele primăriei!”, a anunţat Lia Olguţa Vasilescu.

Ce a postat Lia Olguța Vasilescu

Aceasta a mai spus și că în perioada imediat următoare va prezenta echipa şi programul cu care vine la primărie, cu o listă de investiţii necesare ”nu doar pentru ridicarea gradului de confort, ci şi pentru a avea cel mai frumos municipiu reşedinţă de judeţ din România”.

Lia Olguţa Vasilescu a început deja campanie și nu ratează să taxeze mișcările Guvernului Orba pe facebook.

”Ce bătaie de joc!!! Doar 12 firme din cele peste 600.000 au primit ajutor prin IMM Invest! Mai mult a costat reclama pe care guvernul și-a făcut-o la tv cu acest program decât s-a oferit pentru salvarea firmelor! O să ducă economia României fix în cap „deștepții” ăștia cu măsurile lor!”, a scris fostul ministru al Muncii pe Facebook.