Liber la plecat în America fără viză?! Anunțul făcut chiar acum de Ambasada SUA

Mulți români visează să plece în Statele Unite ale Americii fără să fie necesară viza, a cărei obținere este destul de greoaie. Ambasada SUA în România a făcut un anunț despre vizele pentru America. 

Astfel, Statele Unite nu vor elimina prea curând vizele pentru români. Declarația îi aparține noului ambasador american la București, Adrian Zuckerman.

Zuckerman a spus într-un interviu pentru Ziarul de Iași că rata de respingere a vizelor solicitate de români pentru Statele Unite ale Americii este în acest moment de 10%, iar pentru ca vizele să fie eliminate acest indicator ar trebui să fie de 3%.

Recomandări pentru români

Reprezentantul SUA la Bucureștia a spus că a promis că va colabora cu președintele Iohannis și premierul Orban pentru a reduce acestă rată de respingere, dar nu poate spune acum dacă vizele vor fi eliminate pentru români în următorii cinci sau 10 ani.

Ambasadorul Adrian Zuckerman are și recomandări pentru români: dacă vor să poată circula în Statele Unite fără vize, economia trebuie să se dezvolte, lupta împotriva corupției trebuie să continue, iar traficul de persoane să fie eradicat.

Loading...

Revista Presei