Lidia Buble a avut o relație timp de 4 ani cu o vedetă Kanal D, actual concurent la Survivor România! Cine este acesta și de ce s-au despărțit

lidia buble

Lidia Buble și Răzvan Simion formează un cuplu solid astăzi, dar povestea lor de iubire a fost una foarte complicată la început. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Antena 1 și s-au îndrăgostit pe loc. Ulterior matinalul a divorțat, iar acum este nedespărțit de cea care i-a schimbat complet viața.

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă, cu 11 copii și este originară din Deva. Aceasta a urmat cursurile unui liceu cu profil sportiv și timp de patru ani a avut o relație sentimentală cu o actuală vedetă Kanal D, concurent la Survivor România, în echipa Faimoșilor.

Este vorba despre boxerul Cezar Juratoni, care astăzi este logodit cu frumoasa Tatiana. „M-am gândit mult aici, și îmi este atât de dor de ea. De aceea, nu am să mai aștept, când am să mă întorc în țară, am să îi cumpăr imediat inelul, îl și vizualizez cum arată, și am să i-l pun pe deget. Ea este femeia vieții mele și vreau să fim împreună mereu“, a declarat Cezar Juratoni, la Survivor România.

De ce s-a despărțit Cezar de Lidia Buble

Cei doi s-au iubit mult, dar nu a fost suficient. Boxerul avea un program strict și organizat, în timp ce Lidia, foarte tânără și energică, voia să se distreze timpul, motiv pentru care Cezar nu se putea odihni îndeajuns, iar asta îi afecta performanțele sportive, conform cancan.ro. Artist petrecea toată noaptea, iar când ajungea acasă își trezea mereu iubitul cu gălăgia pe care o făcea.

Toate acestea au dus inevitabil la finalul relației, când nimeni nu se aștepta. Cei doi au luat-o pe drumuri separate, iar Lidia a dat lovitura în muzică, fiind la ora actuală una dintre cel mai bine plătite cântărețe din România.

Revista Presei