Lidia Buble a dat lovitura! Cântăreața încasează sume colosale: Câștigă mii de euro pe lângă banii din muzică

lidia buble

Una dintre cele mai în vogă cântărețe din România a dat lovitura. Lidia Buble încasează sume colosale. Vedeta câștigă mii de euro pe lângă banii din muzică. S-a aflat din ce face blonda foarte mulți bani.

Lidia Buble, 3000 de euro pentru câteva poze

Lidia Buble încasează minim 3000 de euro pentru doar câteva poze. Blonda câștigă mult mai mulți bani din alte activități decât din muică. Ia mii de euro de la evenimentele la care participă. Lidia Buble este fără doar şi poate o voce inedită la noi în ţară, dând dovadă de un talent aparte. Artista duce o viaţă ca-n filme şi se bucură de fiecare moment. Totul merge bine, însă atunci când vine vorba de bani, frumoasa Lidia nu încasează sume aşa mari de pe urma concertelor ei.

Nu este nicio problemă. Își rotunjește veniturile din alte evenimente. Lidia are criterii stricte atunci când vine vorba despre prezenţa la unele evenimente la care este cerută. Artista cere pe puţin suma de 3.000 de euro, doar pentru a fi prezentă şi a face câteva poze. Totodată, atunci când vine vorba de actul artistic în cadrul unui eveniment monden, Lidia ajunge mereu la ora fixă, fără a sta la poze înainte sau după concert. De asemenea, suma pe care o cere blondina pentru show-ul pe care îl face în cadrul concertelor este de minim 1.500 de euro, anunță spynews.ro.

Andreea Marin o concurează pe Lidia Buble

Deși fac parte din generații diferite, Andreea Marin o concurează pe Lidia Buble. Și Zâna Surprizelor este o prezență constantă la diferite evenimente. Vedeta are un pachet complet, atunci când vine vorba despre prestaţia ei, în care intră discuţiile cu presa, pozele la panou, dar şi promovarea produselor din cadrul evenimentelor respective. Suma pe care bruneta o cere pentru întreaga participare este de 3.000 de euro.

Revista Presei