Lidia Buble a decis să spună adevărul! De ce boală suferă de ani buni și dacă este sau nu însărcinată

lidia buble

Lidia Buble este una dintre cel mai bine plătite cântărețe din România. Adrian Sână, fostul membru al trupei Akcent a fost cel care a descoperit-o, iar relația super mediatizată cu matinalul de la Antena 1, Răzvan Simion a făcut-o și mai celebră. Acum aceste este și impresarul vedetei, nu doar partenerul de viață.

Și pentru că cei doi sunt nedespărțiți, iar Lidia Buble a vorbit despre o eventuală sarcină, tot internetul s-a grăbit să o felicite pe viitoarea mamică. Doar că artista a mărturisit că nimic din aceste zvonuri nu este adevărat.

”Nu sunt gravidă. Eu sunt mai de modă veche. Mai întâi trebuie să existe o căsătorie și apoi vin și copiii. După cum bine știți, căsătorită nu sunt, asa că nu astept nici un bebe. Nu știu cât mai durează, poate puțin, poate mult, doar Cel de Sus știe. Mi se pare cea mai mare binecuvântare pentru o femeie să dea naștere unui copil”, a scris artista pe rețelele de socializare.

De ce boală suferă Lidia Buble

S-a mai scris și că celebra cântăreață ar suferi de o boală gravă, pe care o ține ascunsă, iar ea a vrut să lămurească și acest aspect. Problemele ei de sănătate sunt de fapt insomniile pe care le are încă de mic copil. Lidia Buble a spus, însă că tatăl ei, Viorel, pastor la biserica penticostală ”Emanuel” din Deva, o ajută să se liniștească prin diferite metode spirituale.

”Nu sufăr de nicio boală, sunt sănătoasă tun. Problema cu insomniile o am de când sunt mică, însă nu cred că e vreo boală asta. De două zile dorm liniștită pentru că am vorbit cu tati, m-a liniștit, s-a rugat și a postit”, a scris mai scris Lidia pe contul personal de socializare.

 

Citește și:

Revista Presei