Lidia Buble a rămas mască! Cine este noua iubită a lui Răzvan Simion. Nimănui nu i-a venit să creadă

11 nov. 2020
Lidia Buble a rămas mască! Cine este noua iubită a lui Răzvan Simion. Nimănui nu i-a venit să creadă

Răzvan Simion și Lidia Buble au format, vreme de cinci ani, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Relația lor s-a sfârșit de curând, la cererea solistei. Chiar dacă Răzvan Simion a suferit mult din cauza deciziei luată de Lidia, iată că, încetul cu încetul, acesta își reia viața și chiar întâlnirile amoroase.

Răzvan Simion este din nou îndrăgostit, anunță Ciao.ro, care a publicat  și prima imagine cu noua cucerire a co-prezentatorului de la matinalul „Neața cu Răzvan și Dani”:

Cei doi au fost surprinși la ieșirea dintr-un restaurant din Capitală, acolo unde au stat aproximativ două ore. Răzvan Simion pare să fie foarte atașat de noua sa iubită, pe care a ținut-o strâns de mână pe tot drumul de la restaurant la mașină. Este vorba despre o brunetă cu părul scurt, pe care Lidia Buble nu ar avea-o foarte mult la suflet. Vezi foto cu cei doi pe ciao.ro.

Adevăratul motiv pentru care Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit

„De jumătate de an au început reproșurile. Cele mai multe din partea Lidiei, fără un motiv foarte clar. Pur și simplu dorea mai mult. Înainte de pandemie, ei au luat o pauză, pentru ca fiecare să se gândească ce își dorește. Ea s-a întors mai apoi în casa lui și a încercat să facă lucrurile să meargă, însă pur și simplu și-a dat seama că iubirea pentru Răzvan s-a terminat.

A devenit prietenie. Bineînțeles că amândoi suferă, însă el este de-a dreptul terminat, a slăbit, nu prea doarme, nu mănâncă. Răzvan încă o iubește foarte mult. Este un mare păcat, pentru că ea a rămas alături de el în ciuda faptului că a fost julită pentru divorțul lui Răzvan.

Iar acum, când apele chiar s-au liniștit, ea nu îl mai iubește. Nu mai există șanse de împăcare. Dacă mai existau, el nu ar fi anunțat niciodată despărțirea. Dacă a făcut-o, clar nu ai există cale de întoarcere”, au declarat mai multe surse apropiate cuplului.

Vezi și De la muncitor pe șantier, la milionar cu avion privat. Cum a ajuns Alex Bodi la o avere fabuloasă. Dezvăluiri șocante despre fostul soț al Biancăi Drăgușanu