Lidia Buble are un nou iubit. Răzvan Simion, gest șocant în direct atunci când a aflat cine este

04 oct. 2020
Lidia Buble are un nou iubit. Răzvan Simion, gest șocant în direct atunci când a aflat cine este

Lidia Buble este artista din România cu cel mai mare succes pe Youtube. Deși nu cântă manele, ca mai toate piesele aflate pe locurile fruntașe în trending, aceasta reușește să fie permanent în top 5, ori de câte ori vine cu o melodie nouă. Așa s-a întâmplat și în cazul colaborării cu Vunk, Vino, du-te. În prezent ocupă locul 4.

Zilele trecute, Lidia Buble a venit în platoul Neața de la Antena1 pentru a-și promova noua piesă. Răzvan Simion continuă să fie managerul ei, dar se pare că îi este foarte greu să-și vadă fosta iubită în ipostaze tandre cu un alt bărbat, deși pare că și el și-a refăcut viața cu o brunetă misterioasă.

Privirile tandre din clip i-au dat de gol pe Lidia Buble și Cornel Ilie

În momentul în care Lidia a venit în emisiunea sa, acesta a părăsit platoul, iar interviul a fost ținut de Dani. Recent, Cornel Ilie, solistul de la Vunk a divorțat de soția lui, iar presa speculează că între el și Lidia Buble ar fi mai mult decât o colaborare profesională. Mai multe voci spun că între cei doi s-ar fi aprins focurile iubirii, ceea ce l-a nemulțumit pe Răzvan, cu care a avut o relație de cinci ani.

În clipul Vino, du-te, Cornel Ilie și Lidia Buble sunt prezentați în ipostaze tandre și par că sunt foarte naturali și că nu ar juca deloc un rol. Dimpotrivă, videoclipul pare că prezintă o poveste de dragoste reală, iar privirile dintre cei doi sunt destul de grăitoare. Momentan, niciunul nu a confirmat, dar nici nu a infirmat relația.