Lidia Buble și Răzvan Simion s-au împăcat? Au fost surprinși împreună: Amândoi erau emoționați

de: Ana Toma
06 iul. 2020
Lidia Buble și Răzvan Simion s-au împăcat? Au fost surprinși împreună: Amândoi erau emoționați

Sentimentele încă plutesc în aer. Lidia Buble și Răzvan Simion au fost surprinși împreună în urmă cu câteva zile și se pare că cei doi erau foarte emoționați. Întrebarea stă pe buzele tuturor fanilor: s-au împăcat cei doi?

Au trecut câteva săptămâni bune de când Lidia Buble și Răzvan Simion au decis să meargă pe drumuri separate, însă, potrivit surselor din anturajul lor, cei doi s-au reunit.

Dacă până acum au apărut speculații în legătură cu o altă femeie în viața lui Răzvan Simion, surse din anturajul celor doi susțin contrarul, având în vedere că cei doi s-au întâlnit la filmările noului videoclip al Lidiei.

Legat de despărțirea, se pare că Răzan și Lidia s-au separat cu mult înainte de anunțul de pe rețelele de socializare, iar cei doi nu se mai văzuseră de vreo două luni.

“Din câte știm noi, nu se mai văzuseră de vreo două luni. Ei sunt despărțiți cu mult timp înainte să anunțe Răzvan. Mesajul ăla a fost postat numai atunci când el a fost convins că nu mai este nimic de făcut, că povestea lor s-a terminat”, au declarat sursele pentru playtech.ro.

Erau emoționați

După două luni, cei doi s-au întâlnit în sfârșit la filmările noului videoclip al Lidiei, deoarece Răzvan Simion este implicat direct în proiectele sale de mai mulți ani.

”Da, Răzvan a fost la filmări, ceea ce este normal, ținând cont că el este implicat în proiectele ei de mai bine de cinci ani. A fost un moment ciudat pentru toată lumea, vă dați seama. Amândoi erau emoționați, însă s-au purtat ca două persoane civilizate. S-au salutat, au vorbit, am mai glumit toți”, au mai spus sursele.