Lidia Buble, ultimatum pentru Răzvan Simion! Ce i-a interzis să facă: Se despart de sărbători

lidia buble razvan simion

Relație cu scântei între Lidia Buble și vedeta Antenei 1, Răzvan Simion. Cântăreața i-a dat un ultimatum iubitului. Cei doi se despart de sărbători. Răzvan are interzis.

Lidia Buble nu se dezminte. Își va petrece sărbătorile departe de iubitul ei, Răzvan Simion. Se pare că aceasta este supărată pe vedeta de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Lidia Buble se desparte de sărbători

Cântăreața a avut o reacție extrem de dură chiar în pragul Sărbătorilor de iarnă. Artista și prezentatorul emisiunii matinale de la Antena 1 nu vor fi împreună de Crăciun, dar se pare că nici de Revelion. Lidia Buble și Răzvan Simion au luat o pauză.

Cântăreața va merge acasă la părinții ei, un loc în care prezentatorul TV are interzis, după cum a anunțat chiar vedeta. Se pare că ruptura înainte de Crăciun s-a produs după ce Lidia i-a pus anumite condiții lui Răzvan Simion. Totul a ieșit la iveală de curând.

Lidia plănuiește să petreacă timp cu familia ei, atât cu părinții, cât și cu frații și surorile sale. Cântăreața a lăsat să se înțeleagă foarte clar că vrea să devină soția lui Răzvan Simion și s-a săturat să aștepte până când va primi inelul. De aceea, pare să-i fi dat un soi de ultimatum iubitului ei de la matinalul Antena 1. „De Sărbători mă duc acasă. Mă duc să mă întâlnesc cu familia. Îmi vin surorile acasă, pentru că sunt plecate din țară. Cu nepoții, mergem la biserică și o să mergem la colindat. O să mâncăm și o să ne simțim bine. Nu vine Răzvan. Până nu are de gând să-mi ceară mâna nu are ce căuta la mine acasă.”, a povestit Lidia Buble, conform viva.ro.

Răzvan Simion încă nu i-a cunoscut pe părinții iubitei sale, deși a avut prilejul să o facă, de numeroase ori. Regulile stricte din familia Lidiei Buble i-au dat acestuia de gândit. „Nu este că nu vrea să-l cunoască pe tata. Noi avem o regulă în familie: nu avem voie să mergem să ne prezentăm iubitul sau iubita până nu avem de gând să facem pasul cel mare, adică nunta. Cum noi nu avem de gând să facem treaba asta… o să mai dureze puțin. Îți dai seama că la 11 copii, dacă fiecare ne-am fi dus toți iubiții și toate iubitele, părinții mei se lipesc foarte repede de orice persoană. Și ne-au zis să-i scutim de tot stresul acesta și nebunia asta, să-l aducem pe cel cu care aveți de gând să întemeiați o familie.”, a mai dezvăluit Lidia Buble, într-un interviu acordat recent.

Citește și:

Revista Presei