Lidia Buble vorbește în premieră despre despărțirea de Răzvan Simion: Acest an a fost total neașteptat

lidia buble razvan simion

Lidia Buble este o persoană căreia îi place să țină pentru ea lucrurile private. Tocmai de aceea, de mai bine de două luni de când s-a despărțit de Răzvan Simion, aceasta nu a oferit niciodată detalii despre separare.

Ei bine, iată că într-un interviu acordat revistei Viva, artista s-a lăsat înduplecată și a abordat și acest subiect complicat pentru ea, recunoscând că anul 2020 i-a adus multe surprize.

Lidia Buble nu se referă aici doar la despărțirea de Răzvan Simion, ci și la surprize venite pe plan profesional, pandemia distrugându-i sau cel puțin amânându-i multe dintre planurile pe care le avea făcute pentru acest an.

„Am avut foarte multe planuri pentru 2020. Din păcate, la fel ca pentru toți ceilalți, și pentru mine acest an a fost total neașteptat, atât în ceea ce privește planurile de dezvoltare în carieră, cât și în ceea ce mă privește personal.

Încă nu am terminat adaptarea, însă, încet-încet, împreună cu întreaga mea echipă, știu că putem face posibil acest lucru. În acest moment, poate că sunt mai atentă în privința cheltuielilor și, cu siguranță, prioritățile mele s-au schimbat”, a declarat Lidia Buble pentru revista Viva.

În ceea ce privește strict despărțirea de Răzvan Simion, artista susține că au ajutat-o foarte mult sfaturile familiei:

„Mama m-a învățat să fiu ordonată și să fac lucrurile pe rând, iar tata m-a învățat că, într-o răzbunare, consumi mai multă energie decât poți câștiga prin iertare”, a încheiat vedeta.

Revista Presei