Lidia Fecioru a explicat efectele minune ale cepei. Amestecul minune care te detoxifică și îți vindecă ficatul

15 iul. 2020
Lidia Fecioru a explicat efectele minune ale cepei. Amestecul minune care te detoxifică și îți vindecă ficatul

Bolile la ficat pot fi extrem de periculoase, mai ales că acest organ nu doare și nu ne poate da semnale decât când, de cele mai multe ori, boala e în stadii foarte avansate.

Potrivit bioenergoterapeutului, primele semne pe care le dă ficatul în caz de boală sunt îngălbenirea pielii și a unghiilor, starea de greață, abdomenul umflat, pierderea apetitului și retenția de fluide.

Lidia Fecioru a prezentat în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3 un adevărat panaceu capabil să refacă ficatul, chiar în cazuri în care vorbim deja de un început ușor de ciroză.

„Un kilogram de ceapă se dă prin mașina de tocat, se amestecă cu 900 g de zahăr. Se lasă la întuneric o săptămână și jumătate, după care se amestecă și se pune într-o sită să se scurgă. Se iau 3-8 linguri de zeamă pe zi, în funcție de cât de gravă este situația.

De asemenea, se ia o ceapă şi se crestează în formă de cruce, până la jumătate. Ceapa se pune într-un vas, peste care se toarnă ceai, de orice fel. Conţinutul se bea pe parcursul unei zile, timp în care se mai poate adăuga ceai de câteva ori, după dorinţă. Este un remediu excelent pentru detoxifierea ficatului şi a colonului.

Cât despre pietrele la rinichi, Lidia Fecioru ştie o reţeta uşor de făcut pentru tratarea rinichilor în mod natural. Remediul naturist recomandat de Fecioru elimină toxinele din rinichi în numai câteva zile.

„Aveţi nevoie de 2 kilograme de ceapă şi 2 de zahăr. Se fierbe ceapă împreună cu zahărul, că o dulceaţă, până când ajunge la culoarea chihlimbarului. Se ia din această dulceaţă cu 30 de minute înainte de fiecare masă. În 4 zile se sfărâma pietrele şi vor fi eliminate pe cale naturală”, a mai declarat Lidia Fecioru.