Lidia Fecioru dezvăluie: Care e remediul natural care te ajută să te odihnești mult mai bine? Te vei trezi dimineața mult mai ușor și mai relaxat

03 oct. 2020
Lidia Fecioru dezvăluie: Care e remediul natural care te ajută să te odihnești mult mai bine? Te vei trezi dimineața mult mai ușor și mai relaxat

Lidia Fecioru, bioenergoterapeutul invitat adesea la Antena 3, a dezvăluit un remediu natural care te va ajuta să te odihnești mult mai bine pe timpul nopții.

În cadrul unei ediții a emisiunii „Adevăruri ascunse”, Lidia Fecioru a dezvăluit care este remediul simplu pentru a te odihni cât mai bine și a avea un somn cât mai liniștit. De asemenea, acest amestec vă va ajuta și aparatul digestiv.

„Se ia tinctură de propolis și se pun douăzeci de picături în jumătate de pahar de lapte. Se bea seara, înainte de culcare. Este pentru a ne pune la punct pancreasul și tot ce înseamnă tractul digestiv.

De asemenea, e foarte bun pentru somn, pentru odihnă. Dacă suportăm mai greu laptele, îl putem pune în orice ceai”, a spus Lidia Fecioru.

Cine este Lidia Fecioru?

Lidia Fecioru poate cel mai cunoscut bioenergoterapeut din România. Aceasta poate fi urmărită adesea pe micile ecrane, prin prisma aparițiilor sale la numeroase emisiuni TV, în special la cele difuzate de Antena 3.

Un bioenergoterapeut se ocupă cu vindecarea bolilor prin intermediul calităților sale bioneergetice. Acesta studiază sursele de energie și transformările de energie la nivelul materiei vii.

Puțini știu însă că aceasta nu a fost prima meserie a Lidiei Fecioru. În trecut, aceasta a activat în mai multe domenii fiind, pe rând, coafeză, bibliotecară, director de casă de cultură, medic legist, secretară de editura și, în cele din urmă, bioenergoterapeut.