Lidia Fecioru dezvăluie: Cum să atragi mai mulți bani? Care sunt cele mai eficiente talismane și ce trebuie să eviți cu orice preț

lidia fecioru

Nu cred să existe pe lumea asta un om care să nu-și dorească mai mulți bani. Una dintre marile probleme ale banilor este că indiferent cât de mulți ai, tot îți dorești mai mulți.

Cu toate acestea, nu banii sunt problema reală, ci modul cum ne raportăm noi la ei. Este bine să îi dorești mai mulți bani, dacă reușești să rămâi o persoană echilibrată.

Banii nu trebuie să reprezinte un scop în sine, ci doar un mijloc. Contează cum ne raportăm la ei și cu ce energie. Lidia Fecioru dezvăluie câteva trucuri care atrag norocul pe partea financiară.

Cum să atragi mai mulți bani? Sfaturile Lidiei Fecioru 

„Din bătrâni se spunea că mereu când mâncăm și ne rămâne o bucățică de pâine pe masă să nu o aruncăm la gunoi. Niciodată să nu împrumutăm, să dăm pâine din casă. Nu ai pâine, fă mămăligă, dar nu da și nici nu lua.

Nu se împrumută pâinea și sarea. Pe acestea e bine să nu le ceri și nici să nu le dai. Poți să iei norocul sau ghinionul altcuiva. Se spune că nu trebuie să rămână niciodată casa fără o bucată de pâine și sare”, a precizat Lidia Ficioru.

De asemenea, Lidia Fecioru dezvăluie o altă metodă prin care putem atrage norocul la bani:

„Se iau trei funze de dafin. Se ung cu ulei de mandarin, cu esență de ulei de mandarin, iar mai apoi una o păstrezi unde ai banii în portofel, una unde ai banii strânși prin casă și una în sertar la serviciu.

Totodată, Lidia Fecioru a precizat că o altă metodă este să pui sub covorul de la intrare de la ușă patru frunze de dafin sub forma de cruce. Dacă s-au rupt sau s-au tocit punem altele. Ele aduc noroc și bogăție.

Nu în ultimul rând, îți poți face un alt talismant cu cinci frunze de dafin care se leagă de codiță cu o ață roșie și se pun deasupra ușii la intrare în casă,” adaugă Lidia Fecioru.

 

Revista Presei