Lidia Fecioru spune care sunt bolile care pot fi vindecate cu bioenergie. Cum îți dai seamă că ești atacat energetic

lidia fecioru

Vindecarea vine de la Dumnezeu. Nici de la medic, nici de la bioenergotarapeut, spune Lidia Fecioru, care subliniază că există pacienți care nu vor avea rezultate favorabile la niciun fel de terapie. Este vorba despre cei care nu cred în nimic.

„Cei care nu cred în nimic, nu reacționează la bioterapie. Nu cred în Dumnezeu, nu cred nici în ei, nici nu mai ajung la mine. Stau la ușă, văd 7-8 oameni care așteaptă și pleacă. Sunt și oameni pe care îi refuz eu”, a spus celebra Lidia Fecioru într-una din emisiunile Dar și har de la Antena3.

Aceasta a explicat că nu orice boală este vindecabilă și că foarte des aude întrebarea: mă vindec? Dar răspunsusul este unul pe care nimeni nu-l poate cunoaște cu excepția divinității.

Se vindecă bolile cu bioenergie?

„Mulți mă întreabă dacă se vindecă. Le spun ‘dvs. nici nu știți ce aveți și mă întrebați pe mine dacă se vindecă. Eu nu pot să vă răspund la chestia asta’. Oamenii trebuie să înțeleagă că bioterapia ține de terapia cu energie umană. Transformăm energia omului în energie pozitivă.

Bioenergia recționează excepțional pe funcționalitate. Să spunem că există un nodul tiroidian, tiroida funcționează anapoda. (…) Bioterapia funcționează perfect la chestia asta”, a spus Lidia Fecioru.

Dintre bolile care se tratează bine cu bioenergie sunt astmul și problemele declanșate de tiroidă, care odată apărute pot da tot organismul peste cap. Se trimit practic impulsuri electrice care afectează toate organele care dau reacții puternice în organism.

„Bioterapia nu înlocuiește operațiile și nu scoate pieterele de la fiere. Bioterapia merge bine cu medicația. Eu lucrez bine cu medicii. Dar lucrez și psihologic pentru că orice boală are la bază o problema sufletească”, a explicat Lidia Fecioru.

Atacurile energetice pot avea un impact devastator în corp

Și atacurile energetice îți pot da viața peste cap. Cumva sunt opusul bioenergiei, care are rolul să atenueze impactul nociv al energiei negative acumulate.

„Un atac energetic inseamna acumularea unei perioade mai stresante in viata unui om, in care chiar el singur acumuleaza energii pana cand il afecteaza atat la nivel fizic, cat si psihic. Acumularea energiilor negative duce la neimpliniri, depresii sau imbolnaviri ale corpului”, mai spune Lidia Fecioru.

Revista Presei