Lidia Fecioru spune care sunt efectele excepționale ale cărbunelui medicinal. Poate fi folosit chiar și pentru albirea dinților

de: Ana Toma
31 aug. 2020
Lidia Fecioru spune care sunt efectele excepționale ale cărbunelui medicinal. Poate fi folosit chiar și pentru albirea dinților

Bionergoterapeutul Lidia Fecioru prezintă leacul minune pentru organismul tău. Are atât de multe beneficii încât este perfect pentru o mai bună funcționare a organsimului tău, dar și pentru o piele și un păr mult mai bine îngrijite.

„Vorbim despre cărbunele medicinal. E foarte bun pentru foarte multe lucruri. Noi trebuie să știm că rinichii noștri filtrează într-o zi cam un litru sau 1,5 litri de sânge. Practic, e cel care curăță sângele de toate impuritățile, toxinele.

Și e bine să luăm cărbune medicinal ca să ușurăm munca și să îndepărteze toxinele pe care le prepară organismul nostru”, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3.

Un alt beneficiu al cărbunelui îl reprezintă capacitatea de albire a dinților și nu numai. Acesta are puterea uimitoare de a curăța fața și de a ne scăpa de părul îngrășat. În același timp, Lidia Fecioru ne spune și cum îl putem folosi corect.

”Este foarte bun pentru înălbirea dinților. Uite, dacă avem dinții mai galbeni, din cauza cafelei sau a ce bem, sucuri naturale, care pătează, e bine să facem cărbunele praf și apoi tamponăm peria de dinți în praful de cărbune și dăm pe dinți. Să nu ne speriem că e negru. Se clătește foarte repede și nu rămâne nicio urmă și înălbește dinți.

Pentru curățarea feței și a părului de grăsimi, de pori închiși. Părul va deveni mai mătăsos și mai lucitor și nu se va îngrășa așa de repede, dacă în apa cu care ne spălăm punem niște praf de cărbune și apoi lăsăm 15-20 de minute să lucreze la rădăcina părului”, a explicat Lidia Fecioru.

Cărbunele te scapă de gaze

Bionergoterapeutul a mai vorbit și despre efectul cărbunelui asupra organismului tău atunci când te confrunți cu gaze. Acesta le poate absorbi ușor, iar noi ne putem recăpăta senzația de bine.

„De asemenea, cărbunele medicinal este bun atunci când avem gaze în exces. Se spune că noi eliberăm gaze de 14 ori pe zi. În momentul când este mai des de 14 ori, înseamnă că avem o problemă cu colonul, cu fermentația.

Și atunci ar fi bine să luăm cărbune pentru că el absoarbe gazele, care de fapt sunt toxine. Ne mai poate ajuta la mirosul din gură. De la dinți, poate fi și o ciupercă.

Clătirea și gargara cu apă cu cărbune medicinal este nemaipomenită. Au arătat într-un studiu că dacă iei în fiecare zi câte o pastilă de cărbune ajută la reducerea colesterolului și îmbunătățește funcționalitatea organismului”, a mai explicat Lidia Fecioru.