Lidia Fecioru spune ce indicii importante ne arată dantura cuiva despre personalitatea sa. Ce înseamnă, de exemplu strungăreața?

de: Ana Toma
12 oct. 2020
Lidia Fecioru spune ce indicii importante ne arată dantura cuiva despre personalitatea sa. Ce înseamnă, de exemplu strungăreața?

La primele întâlniri este destul de dificil să descifrăm personalitatea unui om, însă acest lucru poate fi simplicat dacă știm unde să aruncăm o privire. Lidia Fecioru a vorbit despre modul în care dantura unei persoane ne poate spune mai multe despre personalitatea acesteia.

Bionergoterapeutul Lidia Fecioru susține că dinții sunt o carte de vizită pentru cei mai mulți dintre noi. Aceștia ne pot oferi mai multe informații decât credem, de la sănătatea corporală până la personalitatea fiecărei persoane.

”Chiar dacă își modifică strungăreața, își modifică destinul. Dinții sunt ca o carte de vizită. Noi vedem imediat cartea lui de vizită. Așa poți să îți dai seama despre sănătatea corporală. Dinții țin foarte mult de câștig. Oamenii cu dinți subțiri, mici și ușor curbați sunt oameni care nu fac bani în viața lor. Doar supraviețuiesc în viață.

Cei care bârfesc au probleme cu dinții. La un om cu strungăreață să te gândești de zece ori înainte să îi spui un secret”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Oamenii cu dinții drepți vor avea succes

Aceasta a mai precizat că în funcție de dantura pe care o avem, fiecare persoană are un anume destin în viață. Spre exemplu, cei care au mai mulți dinți vor avea nenumărate oportunități, iar cei care au dinții drepți vor ajunge în posturi de conducere.

”Școala interioară”, așa se numesc dinții incisivi. Se mai spune că cu cât avem mai puțini dinți în gură, cu atât suntem mai săraci și în interior și în exterior. Cu cât au mai mulți dinți, sunt din medii mai înalte, au oportunități. Oamenii cu dantura sfărâmată trec prin niște tragedii sufletești de nedescris.

Cei care au dinții drepți au coloană vertebrală, ajung în posturi de conducere”, a mai spus Lidia Fecioru.