Lidia Fecioru spune cum se aplică în mod corect legea atracției: Doar așa ți se vor îndeplini dorințele

16 nov. 2020
Lidia Fecioru spune cum se aplică în mod corect legea atracției: Doar așa ți se vor îndeplini dorințele
Lidia Fecioru

Despre legea atracției s-au scris sute de cărți și s-au turnat sute de filme. Deși la prima vedere pare ceva relativ simplu de aplicat, ei bine, în realitate lucrurile devin complicate chiar din cauza noastră. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat într-una din emisiunile de la Antena3 ce fac greșit cei mai mulți dintre cei care încearcă să o aplice.

Este important să ajungi să fii arhitectul propriei tale vieți și să nu lași viața să se desfășoare la întâmplare. Doar că pentru ca acest lucru să se întâmple trebuie ca mai întâi să atingi un anumit nivel mental. În primul rând trebuie să crezi, să ai credință de nezdruncinat.

„Problema este că în momentul în care ne punem o dorință dacă avem cea mai mică îndoială nu se va îndeplini. Dacă eu vreau să mă transform acum într-o milionară și spun ‘vreau eu, dar…’ este îndoiala mea.

Noi singuri ne tundem aripile cu cea mai mică îndoială sau cea mai mică neîncredere în noi. Când omul vrea, tot Universul conlucrează la opera dorinței lui. Și asta e foarte important – să știm ce vrem, să știm cum vrem să ne dorim”, a explicat Lidia Fecioru.

Pilda Lidiei Fecioru legată de legea atracției

Bioenergoterapeutul a mai oferit și o pildă care merge mână în mână cu legea atracției, ba chiar o exemplifică și mai bine. Trebuie așadar să luăm aminte și de acest lucru atunci când încercăm să devenim arhitecții propriei vieți.

”Dacă vrei să trăiești frumos, trăiește în taină. Nimeni nu trebuie să știe ce fericiri ai, pentru că așa intervin invidioșii, de aia se spune că nu trebuie să spui nimănui ce vrei să faci”, a spus Lidia Fecioru.