Lidl anunță: De acum înainte, acest lucru e gratis pentru toți clienții noștri. Ce trebuie să faceți?

30 nov. 2020
Lidl anunță: De acum înainte, acest lucru e gratis pentru toți clienții noștri. Ce trebuie să faceți?

Lidl îi ia prin surprindere pe clienții săi acum, pe final de an. După ce și-a lansat o aplicație pentru telefonul mobil, retailerul anunță o altă veste bună: Vor oferi gratuit, în toate magazinele din țară, un serviciu important.

Astfel, retailerul german anunță că toții clienții din România vor putea beneficia de internet gratuit, în toate magazinele Lidl din țară.

Indiferent de magazinul Lidl în care vă aflați, vă puteți conecta gratuit la rețeteaua de Wi-Fi pusă la dispoziție de retailer. Decizia vine ca o urmare firească după lansare aplicației pentru telefonul mobil „Lidl Plus”, reprezentanții companiei sperând ca, prin oferirea rețelei gratuite de Wi-fi, clienții săi vor folosi în număr mai mare aplicați mobilă care necesită contexiune la internet.

Reprezentanții Lidl anunță de asemenea că rețeaua Wi-fi proprie are o denumire specifică pentru a fi simplu de identificat și pentru a nu se accesa în mode greșit o altă rețea din zona magazinelor.

Aplicația Lidl Plus

Aplicația Lidl Plus vine cu mai multe beneficii pentru consumatori. Cu ajutorul ei, clienții pot verifica ce produse vor găsi sau nu în magazine și vor rămâne la curent cu ofertele și promoțiile existente.

În cercetarea făcută de retailer a reieșit că cei care le trec pragul se plâng, de multe ori, de o conexiune slabă la internet sau de traficul de date scăzut de care se bucură, retailerul german a luat hotărârea să pună la dispoziția tuturor clienților rețeaua gratuită de Wi-fi.