Lili Sandu e însărcinată?! Amănuntul care a dat-o de gol: Ce spune vedeta

lili_sandu_urmeaza_sa_devina_mama2_19022600

Este știrea finalului de an în lumea mondenă autohtonă. Se pare că celebra Lili Sandu este însărcinată. S-a aflat și amănuntul care a dat-o de gol. Vedeta a vorbit despre această ipostază.

Lili Sandu şi iubitul ei, Silviu Tolu, se iubesc de câţiva ani şi au declarat amândoi că îşi doresc foarte tare un copil. Recent, o imagine pe care vedeta a postat-o pe reţelele de socializare, a stârnit curioziatea fanilor.

Lili Sandu e însărcinată?!

Toată lumea crede că Lili Sandu este însărcinată. Fanii spune că burtica este una de gravidă. Lili Sandu a postat pe contul personal de Instagram, în urmă cu câteva zile, o fotografie care a stârnit interesul publicului și a fanilor care o urmăresc.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

When I realize that my short vacation in #Bologna is almost over🙆🏻 #blessed 😁

O postare distribuită de L I L I S A N D U (@lilisandu_official) pe

Este sau nu însărcinată? Este întrebarea care stă pe buzele tuturor. „Felicitări o mămică frumoasă”, „Se vede o burtica!!!!???? Felicitări!”, „Felicitări pentru sarcina! O mămica binecuvântata”, sunt doar câteva dintre mesajele trimise vedetei.

Lili Sandu nu a negat niciodată că și-ar dori să aibă un copil. Mai mult, de abia așteaptă acest moment. „Aș da orice pentru a avea un copil. Fetiță. Îmi doresc o fetiță, îmi doresc mult. Dar când o vrea Dumnezeu! Mi-aș dori mult de tot”, a declarat Lili, în urmă cu mai mult timp, într-un interviu.

Revista Presei