Lili Sandu, însărcinată la 40 de ani! Cine este tânărul celebru cu care s-a cuplat. Dezvăluri fără perdea ale vedetei

Este vestea începutului de an. Cântăreața Lili Sandu va deveni mămică la mijlocul acestui an. S-a aflat și cine va fi tatăl copilului vedetei. Este mai tânăr decât Lili cu 12 ani. Cântăreața a făcut dezvăluiri fără perdea din interiorul relației.

Lili Sandu, dezvăluiri despre tatăl copilului

Lili Sandu a ajuns la 40 de ani, dar nu a pierdut timpul. În mai puțin de jumătate de an va deveni mămică. Îi va dărui un copil iubitului ei cu 12 ani mai tânăr, Silviu Ţolu.

Deși există o diferență importantă de vârstă între ei se pare că dragostea trece peste cifre. Cei doi se comportă precum un cuplu nou format. Vedeta a dezvăluit cum s-au cunoscut, dar şi de ce vârsta este doar un număr neimportant.

Lili Sandu şi Silviu Ţolu sunt împreună de aproape cinci ani, iar diferența de vârstă nu a reprezentat un impediement. Cuplul nu se fereşte să vorbească despre începutul poveştii de dragoste şi nici să dezvăluie care este secretul unei relaţii fericite.

Cei doi s-au cunoscut într-o ţară străină, pentru ca în final Silviu să o ceară de nevastă în locul în care s-au văzut pentru prima dată, Istanbul. „Ea a venit cu o prietenă la Istanbul, iar eu munceam acolo, făceam documentare pentru blogul meu. Acolo ne-am cunoscut.

Ştiam vag despre ea şi lucrul ăsta m-a ajutat foarte mult. Ştiam că fusese cântăreaţă şi actriţă. Nu ne-am ascuns, ci am vrut să fim discreţi”, a dezvăluit Silviu la emisiunea „Vorbeşte lumea”.

Nici Lili Sandu nu s-a lăsat mai projos. „Eram spontani amândoi, era o energie foarte frumoasă. M-a cărat după el 10 kilometri pe jos, prin bazar. Noi nu am simţit diferenţa de vârstă. Când alţii au pus-o în prim plan, asta m-a făcut să fiu reticientă. Este o diferenţă de 12 ani între noi.

Intuiţia mea a fost să-mi deschid inima şi asta am făcut şi îi sfătuiesc pe toţi să facă asta, dacă simt. Imediat după Istanbul, ne-am reîntâlnit, în România. M-a invitat la o cafea sau la un ceai verde, nu ştiu ce beam pe atunci. Apoi, au venit tot felul de vacanţe, şi pritenia s-a transformat în dragoste”, a adăugat Lili.

Lili Sandu spune ce a atras-o la Silviu. Îi place personalitatea lui. Odată cu trecerea timpului el s-a dovedit nu doar un iubit înţelegător, ci şi cel mai bun prieten.

De asemenea, Lili Sandu a vorbit despre relația ei și la emisiunea lui Teo de la Kanal D. „Suntem doi nebuni. Trăim niște vremuri în care toată lumea divorțează și se desparte, iar noi vrem să le arătăm cum se face. Nu cred că există un secret. E iubirea care te leagă, trebuie să comunici foarte bine, practic, să te căsătorești cu cel mai bun prieten al tău.

Am ajuns să realizez că este foarte important să fie lângă tine așa cum trebuie în momentele în care îți e greu. M-a ajutat să depășesc aceste momente. Este foarte imortant să te susțină și să-ți dea forță și dorință să treci mai ușor peste probleme.

N-am fost niciodată înnebunită după acest miraj al căsătoriei, după femeia care îmbracă rochia albă. E frumos ce mi se întâmplă, sunt liberă să iubesc și bine am făcut. Dacă mă luam după stereoripurile societății, că el e mai mic, nu mai eram acum aici. Am făcut bine că am avut încredere în sentimentele mele”, a mărturisit vedeta.

Revista Presei