Lili Sandu surprinde. S-a îngrășat 18 kilograme. De ce este cea mai mare realizare a ei

Lili Sandu

Lili Sandu, 40 de ani, este aproape de momentul în care va aduce pe lume primul său bebeluș. Vedeta s-a îngrășat 18 kilograme și susține că problema cea mai mare vine de la o mega retenție de apă. Totuși, ea recunoaște că aceasta este cea mai bună perioadă prin care trece.

”Este, de departe, cea mai bună versiune a corpului meu. Ador modul în care fizicul meu se schimbă pe zi de trece, doar pentru a deveni cel mai sigur loc pentru bebeluș. Nu mai există așteptări nerealiste, create de social media, despre cum ar trebui să arate perfecțiunea. Pentru mine, aceasta e cea mai mare realizare a mea”, a afirmat pe Instagram vedeta.

Abia așteaptă să fie mamă

Vedeta susține că așteaptă cu nerăbdare momentele în care își va putea lua pruncul în brațe, pentur a-l pupa și alinta însă, până atunci, se mulțumește cu momentele în care îl vede la radiografie, printr-un ecran mic, și îi ascultă bătăile inimii:

„Unul dintre momentele care mă fac atât de fericită… Mi se face tare dor de bebe și parcă simt că trece o veșnicie până ajung să fac o ecografie. Mă mulțumesc să-l văd pe un ecran, să știu că este bine și să-i aud bătăile inimioarei până voi ajunge să-l țin in brațe, să-l pup, să-l miros, să-l alint, să-i cânt, să-l iubesc necondiționat așa cum nu mă credeam capabilă, să fiu Mamă,” a mai declarat aceasta.

Lili Sandu, 40 de ani, a anunțat de ZIua Îndrăgostiților că este însărcinată. Tatăl copilului este Silviu Tolu, 28 de ani.

Revista Presei