Limuzina care cucerește Europa! Mercedes și BMW rămân fără clienți: Sedanul care rupe toate topurile

26 feb. 2020
Limuzina care cucerește Europa! Mercedes și BMW rămân fără clienți: Sedanul care rupe toate topurile

Aceasta este limuzina care cucerește Europa! Giganții de la Mercedes și BMW nu mai au nicio șansă. Vor rămâne fără clienți. Francezii au scos la vânzare Sedanul care rupe toate topurile.

Sedanul care cucerește Europa

Francezii dau lovitura finală concurenței. Noul DS9 este un concurent serios pentru Mercedes-Benz Clasa E și BMW Seria 5. La jumătate de an de la lansarea din China, limuzina franceză ajunge și în Europa.

Noul DS9 va fi vârful de gamă al portofoliului constructorului francez, care produce și SUV-urile DS3 Crossback și DS7 Crossback.

Mașina va fi prezentată la Salonul Auto de la Geneva, săptămâna viitoare, acolo unde nu vor ajunge însă, ceilalți reprezentanți ai grupului PSA.

DS9 are la bază versiunea cu ampatament lung a lui Peugeot 508, disponibilă în China. Cu un design îndrăzneț, modelul măsoară 4.933 de milimetri în lungime, 1.855 milimetri în lățime, 1.468 milimetri în înălțime și are un ampatament de 2.895 de milimetri.

Sunt proporții care o poziționează în segmentul premium în care BMW Seria 5 și Mercedes-Benz Clasa E fac legea.

DS9 este echipat cu un motor turbo de 1,6 litri cu 200 de cai putere, dar și un sistem de propulsie plug-in hybrid, care integrează același motor termic și un motor electric, anunță promotor.ro.