Liviu Dragnea este înmărmurit! Ce a fost în stare să facă Irina Tănase

irina

Ca să-l poată vedea mai des pe Liviu Dragnea, Irina Tănase a luat o decizie incredibilă. În urma acestui efort, Irina îl poate vizita pe Liviu în fiecare săptămână. 

Irina Tănase s-a făcut mediator pentru a-l putea vizita mai des pe Liviu Dragnea în închisoare. Din cele patru vizite efectuate în ultimele două săptămâni, doar una a fost în calitate de iubită, celelalte trei fiind în calitate de mediator autorizat.

Ultima vizită pe care Irina Tănase i-a făcut-o lui Dragnea este în data de 22 ianuarie, moment în care le-a spus polițiștilor de penitenciar că va discuta cu Liviu  în calitate de mediator, pentru că altfel nici nu ar fi avut voie să îi facă atât de multe vizite fostului șef al PSD.

În ultimele două săptămâni l-a vizitat doar o singură dată în calitate de iubită, mai precis de concubină. Așa apare notat în tabelul de vizite consultat de Digi24.

În rest, trei din patru vizite au fost în calitate de mediator, profesie pe care o are recent iubita lui Liviu Dragnea.

Legea permite unui mediator să îl viziteze ori de câte ori vrea pe un deținut, dar trebuie să prezinte motive precise pentru care acesta vrea să stea atât de mult de vorbă cu persoana încarcerată.

Citește și:

Revista Presei