Liviu Dragnea, în stare gravă! Iubita acestuia, Irina Tănase acuzații fără precedent

10 sept. 2020
Liviu Dragnea, în stare gravă! Iubita acestuia, Irina Tănase acuzații fără precedent

Probleme mari pentru Liviu Dragnea în închisoare. După convorbirea cu Anca Alexandrescu, care a fost difuzată pe toate canalele de știri, viața acestuia în penitenciar a devenit și mai dură. Flavia Teodosiu, avocata fostului președinte PSD susține că în ultimele luni starea de sănătate a clientului său s-a agravat.

Aceasta a povestit presei că Liviu Dragnea are dureri insuportabile din cauza mai multor hernii și că i se refuză dreptul la un consult medical de specialitate. Autoritatea Națională a Penitenciarelor a negat acuzațiile, dar Irina Tănase a ținut să-i contrazică și a venit cu critici dure pe Instagram.

„Clientului meu i s-a agravat starea de sănătate în ultimele trei luni, ca urmare a unor decizii injuste luate la nivel Administrației Naționale a Penitenciarelor, respectiv a Penitenciarului Rahova. Fac această declarație pentru a atrage atenția public asupra unor consecințe care pot deveni ireversibile. Afecțiunile clientului meu era cunoscute public. Are mai multe hernii la nivelul coloanei, o parte în zona cervicală, o parte în zona lombară. La sosirea acestuia în penitenciar, a prezentat la controlul medical documentele care atestă această condiție medicală, cât și altele, dar și care e stadiul fiecăreia dintre ele.

De asemenea, pe parcursul detenției, a beneficiat de tratament pentru a ameliora durerile cauzate de herniile multiple, însă nicio măsură nu a fost luată pentru a preveni agravarea acestora. (…) În urmă cu trei luni, domnul Dragnea a făcut o cerere prin care solicitat să fie programat la un consult, deoarece durerile se agravaseră. Acesta a menționat că dorește ca toate costurile să fie suportate de către dânsul. Cererea a fost aprobată, programarea a fost stabilită. Domnul Dragnea, însă, nu a fost transportat la spital nici până astăzi, nu a primit niciun fel de explicație în acest sens”, a spus avocata lui Liviu Dragnea, joi dimineață.

Liviu Dragnea nu a mai fost scos la muncă

Flavia Teodosiu a adăugat și că după convorbirea online cu Anca Alexandrescu nu a mai fost scos la muncă, explicațiile venind din partea penitenciarului abia după câteva zile.

„După convorbirea online pe care a avut-o și care a fost făcută publică, i s-a comunicat că nu va mai fi scos la muncă, fără să i se dea o explicație în acest sens. Situația se menține, din păcate, și astăzi. Explicațiile au venit după câteva zile, i-a fost comunicat că penitenciarul s-a autosesizat cu privire la convorbirea online și a fost declanșată o anchetă”, a completat avocata.

Irina Tănase a luat și ea atitudine printr-o postare lungă pe Instagram. Conform a ceea ce credea toată lumea, se pare că aceasta își așteaptă iubitul să-și ispășească pedeapsă cu închisoarea pentru ca apoi să-și poată continua povestea de iubire.

„În urma declaraţiie de presă făcută de avocată, ANP confirmă că Liviu are dreptul să ceară să fie consultat în orice unitate spitalicească în afara ANP. Şi că poate solicita să facă asta contra cost, inclusiv în spitale private care se află în relaţie constractuală cu o casă de asigurări de sănătate.

Liviu Dragnea ar avea voie, legal, să meargă la spital, dar nu i se aprobă cererea. Adică voie are, legal este, dar totuşi nimeni nu ţine cont de cererile făcute de el… de 3 luni încoace. Şi apoi mai spune tot ANP-ul că aplică regimul de detenţie şi tratamentul medical NEDISCRIMINATORIU? Păi cum, dacă tot ei spun că are voie să ceară să meargă unde vrea el, şi nu este dus?”, a declarat Irina Tănase.

Irina Tănase, acuzații grave

Irina Tănase a dezvăluit că Liviu Dragnea are dureri insuportabile în închisoare și nimeni nu îl bagă în seamă. Fostul șef al PSD face cereri pentru a i se permite să meargă la un spital de 3 luni, cerere care nu i se acordă. Irina Tănase mai spune că iubitul ei ar vrea să meargă la un doctor care îl cunoaște și care are istoricul lui medical.

”Şi mai mult, unde este garantată demnitatea umană când omul are dureri insuportabile şi este lăsat să se chinuie?! Când nu interesează pe nimeni că de 3 luni tot face cereri şi reveniri la cereri să i se permită să meargă la un spital să îl consulte un specialist care îi cunoaşte istoricul medical?!?!

Şi dacă activităţile sunt reglementate de lege, unde scrie în lege că trebuie retras de la muncă în cazul unei anchete disciplinare? NU SCRIE! Aia s-a făcut în baza unei decizii a Directorului ANP, nu în baza LEGII!!!! Să că mai spun şi altele?„, scrie Irina Tănase pe Instagram.