Liviu Dragnea încasează lovitura finală! La asta nu se aştepta nimeni! Bombă în dosar

10 mart. 2020
Liviu Dragnea încasează lovitura finală! La asta nu se aştepta nimeni! Bombă în dosar

Lovitură dură încasată de fostul lider PSD, Liviu Dragnea. Acesta pare să aibă noi probleme cu dosarul Tel Drum. Procurorul şef al DNA, Crin Bologa, a venit cu noi detalii în privinţa acestui caz care ar putea să îl distrugă definitiv pe preşedinte al social-democraţilor.

Anunţul noului şef al DNA

Crin Bologa, noul şef al DNA, pare să continue munca Laurei Codruţa Koveşi şi este pregătit să îl termine definitiv pe Liviu Dragnea. Acesta a transmis recent că este interesat ca toate dosarele DNA să fie finalizate, cu atât mai mult cele mai vechi de un an sau chiar de cinci ani. Acesta a fost şi momentul în care jurnaliştii l-au întrebat despre termenul de soluționare al dosarului Tel Drum în care este implicat Liviu Dragnea.

„Vom face tot posibilul”, a declarat procurorul șef al DNA care a adăugat că speră la o finalizare rapidă a dosarului însă nu poate da un termen concret. Mai mult, Crin Bologa a explicat că i-a cerut procurorului care instrumentează dosarul Tel Drum să anunțe ce nevoi tehnice și logistice are pentru finalizarea cazului. Procurorul a adăugat că se va face tot posibilul pentru a oferi toate resursele materiale de care este nevoie în soluționarea dosarelor.

„Am luat legătura cu secțiile din DNA în legătură cu toate dosarele mai vechi de un an sau cinci ani. Nu m-a interesat un termen de soluționare de către procurorul de caz. Am întrebat de ce au nevoie toți procurorii de caz în cazul tuturor cauzelor pentru a nu se ajunge la prescrieri de fapte. acă este nevoie de resurse materiale vom face tot posibilul să le asigurăm tot ce le trebuie pentru ca astfel de termene de prescriere să nu intervină”, a mai spus şeful DNA.