Liviu Vârciu a dat lovitura! Câți bani primește de la Antena 1: Salariu fabulos la noua emisiune

Liviu Varciu

Liviu Vârciu a dat lovitura! S-a aflat câți bani primește de la Antena 1. Vedeta încasează un salariu fabulos la noua emisiune.

Dacă în urmă cu câțiva ani Liviu Vârciu avea mari probleme cu banii, acum acesta a reușit să treacă de impasul financiar. Totul a coincis cu renunțarea la cariera muzicală și reorientarea către televiziune.

Ce salariu încasează Liviu Vârciu la Antena 1

Fostul solist de la trupa LA are contracte pe bandă rulantă și a ajuns să câștige bani frumoși. Vedeta vrea să le creeze un trai cât mai bun fiicelor sale Carmina, în vârstă de 17 ani, și Anastasia Maria, fetița de 2 ani pe care o are cu Anda Călin.

Recent, fostul cântăreț a dat marea lovitură. A primit propunerea de a prezinta emisiunea matrimonială „Rămân cu tine” de la Antena 1. Pentru acest show, Liviu Vârciu va primi un salariu lunar de 7.000 de euro, conform tacataca.prosport.ro.

Dar asta nu e tot. Liviu Vârciu a investit și pentru producția filmului „Zăpadă, ceai și dragoste”, unde deține și rolul principal.

Veștile bune nu e opresc aici pentru Liviu Vârciu. Dacă emisiunea se va bucura de succes și dacă va avea audiențe bune, onorariul lui va fi mai mare. ‘Cine poate mai bine decât mine să aibă ochiul atât de bine format încât să poată spune cine cu cine se potrivește? Și asta pentru că am trăit ceva la viața mea și toată experiența pe care am acumulat-o o s-o pot folosi la această emisiune. Mă bucur că o să pot cupla oameni, la «Rămân cu tine», că o să-i pot face astfel fericiți’, a mărturisit Liviu Vârciu despre noul său show.

Revista Presei