Liviu Vârciu a dat lovitura! Cu ce televiziune a semnat și ce emisiune va prezenta

Liviu Varciu

Liviu Vârciu a dat marea lovitură la început de 2020. Vedeta a semnat un contract important pentru un nou proiect. S-a aflat cu ce televiziune s-a înțeles, dar și ce emisiune va prezenta.

Fostul cântăreț a lăsat scena pentru micile ecrane. După mai multe proiecte de succes în televiziune, Liviu a trecut la un alt nivel.

Liviu Vârciu va prezenta un show de dating

Liviu Vârciu a semnat cu Antena 1 și va prezenta reality-show-ul “Poftiți, vă rog”. Aici, Vârciu va apărea alături de Nea Mărin, dar nu va fi singurul în care va putea fi urmărit partenerul Andei Călin.

Vârciu urmează să prezinte și emisiunea “Rămân cu tine”, în care are rolul de a găsi domnișoarelor partenerul potrivit. Este un show de dating, în care artistul va face tot posibilul să facă tinerele fericite și să reușească să le cupleze cu bărbații potriviți, anunță click.ro.

Liviu Vârciu, aproape de căsătorie

Și pe plan personal toate îi merg bine lui Liviu Vârciu. Vedeta și Anda Călin sunt, din nou, împreună. Cei doi s-au împăcat, ba chiar au și mers, ulterior, într-o vacanță de vis, acolo unde au reglat totul. Au șters cu buretele tot ce nu a mers bine și au decis să aleagă un viitor în culori optimiste, cel puțin pentru Anastasia, micuța pe care o au împreună.

Anda a declarat că ea și Liviu s-au certat ”din nimic” – mai multe nimicuri strânse în timp – și că nu și-a pierdut încrederea în partenerul său. „Nu trebuie să demonstrăm nimic nimănui. Ne trăim viața în liniște. Ne-am certat din nimic. Adică, mai multe nimicuri adunate. Nu mi-am pierdut încrederea în el. Nu asta a fost problema la noi”, spunea Anda, la scurt timp după ce revenea la brațul lui Liviu. Acum, din câte se pare, bat clopote de nuntă.

Revista Presei