Locul din România unde sunt aduși saci negri și sicrie! Se pregătesc pentru ce e mai rău

CORONA111

S-a zis despre Suceava că este Lombardia României și, după cum se pare, chiar așa este. La Suceava este un focar cumplit de coronavirus, iar autoritățile sunt în alertă. Apar mărturii de la fața loculuicare de care mai înfiorătoare. 

Unul dintre oamenii implicați în ajutorarea pacienților cu COVID-19 descrie imagini de coșmar, din secțiile spitalului de la Suceava.

„Nu vrea nimeni să se angajeze acolo. Există un asistent pe o secție întreagă, depășit de tot ce se întâmplă, care stă o zi întreagă într-un costum din acela, în care transpiră, nu poate să meargă să își facă nevoile, nu poate să bea apă, să mănânce. Este depășit total. Un om se uită la mine, se uită la mine trist și am aflat a două zi că nu mai era. Acolo se descarcă saci negri și sicrie,” spune un asistent citat de PRO TV.

Unul dintre pacienții de la Suceava, care au coronavirus, este un bebeluș de 5 luni. Ulterior, copilul a fost mutat la Iași.

„Mi-a zis că are covid. Sper să nu avem boala. Aici medicii sunt ok față de la Suceava când am ajuns prima dată. Băiatul…începe să-și revie, febra încă face, dacă avem boala am luat-o de la Suceava din spital. Când avem nevoie de medici, medicii sunt bolnavi și ei. Trebuie să fiu puternică că am un îngeraș de 5 luni,” spune mama copilului.

„Toți fug de noi, stau și mă rog să vină medici să mi-l consulte, a venit un medic, nepediatru, el atât a zis, că el doar atâta poate: să vină să mi-l consulte și să plece,” mai spune mama bebelușului.

Revista Presei