Logodna anului! Cea mai îndrăgită vedetă Kanal D a spus DA. Fanii vor fi șocați: cu cine se casatoresteq

reality-show-ul-exatlon-inlocuit-la-kanal-d-de-o-alta-emisiune-1-840×500

Vestea momentului în showbiz-ul românesc. Una dintre cele mai îndrăgite vedete Kanal D s-a logodit după aproape cinci ani de relație. Fanii vor rămâne șocați la aflarea veștii. Imaginea a apărut peste tot. 

Andreea Mantea este una dintre cele mai iubite prezentatoare Tv, iar în urmă cu câteva zile aceasta a anunțat că va renunța la Puterea Dragostei, acest lucru stârnind reacțiile fanilor.

Totuși, de cealaltă parte, pe plan personal, lucrurile par să îi meargă mai bine ca niciodată. Andreea și iubitul său misterios au hotărât să își oficializeze relația, așa că s-au logodit.

Chiar dacă până în prezent aceasta nu s-a afișat cu cel care i-a furat inima, inelul de pe deget a apărut deja pe rețelele de socializare. Vedeta de la Kanal D a postat mai multe imagini pe contul personal de socializare, printre care și una care oficializează relația celor doi.

„Țin soarele și iubirea în mâini…”, a scris ea în dreptul fotografiilor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Tin soarele si iubirea in maini…🥰 #HappySoul ❤️ #Freedom 💫💫💫☀️

O postare distribuită de AndreeaMantea (@andreeamantea) pe Aug 2, 2020 la 11:44 PDT

Cine este iubitul misterios?

Până acum, nimeni nu l-a văzut pe iubitul Andreei Mantea, însă surse apropiate celor doi susțin că partenerul vedetei Kanal D lucrează tot în televiziune, iar logodna celor doi era în program de ceva vreme.

„Andreea are iubit, de 4-5 ani, și este foarte fericită. Băiatul chiar o iubește. E un tip simplu, educat, cu mult bun simț și care o iubește, o adoră pe Andreea. Nu este băiat de bani gata și nici super afacerist. Este un om căruia nu îi este străin domeniul în care lucrează Andreea.

Și el lucrează în televiziune! Sunt de 4-5 ani împreună și se înțeleg foarte bine. Într-adevăr, pe degetul Andreei a apărut și un inel de o perioadă, și da, seamănă cu un inel de logodnă! Însă ea nu-și pune viața sentimentală pe tavă și nici nu dă detalii despre ea. Cert este că e fericită și liniștită! A găsit la băiatul acesta fix ce caută: iubirea curată și adevărată”, spuneau în urmă cu ceva timp surse din anturajul Andreei Mantea

Revista Presei