Lora, izolată în Bali de două luni! Vedeta trece prin coșmarul vieții ei: un virus periculos face ravagii prin țară

lora

Coșmar total pentru Lora. Vedeta trece prin clipe cumplite. Aflată departe de România, blonda este ținută captivă pur și simplu din cauza pandemiei de coronavirus.

Lora e terminată!

Lora și Ionuț Ghenu se află de mai bine de două luni în Bali, fiind izolați din cauza pandemiei de coronavirus. Acum, cei doi se confruntă cu mai multe probleme, printre care și apariția unui virus periculos care provine de la țânțari.

Din cauza izolării, s-a declanșata o nouă epidemie, cea de țânțari, care poartă virusul Dengue. Cu toate acestea, Lora și Ghenu rămân optimiști. Așteaptă să se redeschidă compania aeriană și să revină în țară.

”Bali este plin de surprize, plăcute și neplăcute. Din păcate, izolarea oamenilor a dus la o epidemie de țânțari, care poartă virusul Dengue, iar autoritățile încearcă să rezolve și această problemă, deoarece o doamnă doctor ne-a spus că este mai rău să faci dengue decât corona. Să sperăm că totul va fi bine.

S-a spus că nu mai avem bani, dar este o informație scoasă din context. Expresia folosită a fost „ne vom drămui banii”, adică nu vom face cheltuieli ca într-o vacanță, ci ca și cum am locui într-un loc străin, la 10.000 de km distanță de casă, pe timp de pandemie. Trebuie să avem grijă cu banii și să nu ne comportăm ca și cum am fi in vacanță.

E posibil să avem un zbor de întoarcere, la finalul lunii mai, așteptăm zborul pe care practic noi l-am plătit deja, așteptăm să își reînceapă activitatea compania aeriană la care aveam bilete.”, a declarat vedeta pentru ciao.ro.

Revista Presei