Lora rupe tăcerea! O vedetă Antena 1 a bătut-o și a abuzat-o. Acuzații extrem de grave

31 dec. 2019
Lora rupe tăcerea! O vedetă Antena 1 a bătut-o și a abuzat-o. Acuzații extrem de grave

Lora a spus totul despre Dan Badea. Vedeta a făcut acuzații foarte grave la adresa fostului său soț. Blonda nu a mai suportat ieșirile vedetei de la iUmor.

Artista a fost căsătorită cu celebrul Dan Badea până în anul 2014. Atunci, aceasta a pus punct, se pare, din cauza ieșirilor nervoase ale soțului, care au devenit foarte violente.

Potrivit cântăreței, Dan Badea era foarte agresiv verbal, lucru ce a degenerat, transformându-se în violență fizică.

I-a cerut să aleagă între cariera muzicală și el

„O să fiu foarte sinceră fără să fiu melodramatică. Am acceptat să rămân într-o relaţie în care iubitul meu devenise agresiv fizic, lucru care s-a întâmplat după ce am tolerat agresivitate verbală. Mi s-a cerut să aleg între a cânta şi el, iar o altă limită a fost minciuna pe care mi-a spus-o când susţinea că îşi doreşte familie şi copil şi apoi mi-a spus că nu vrea copil. A durut cum nu vă puteţi imagina, pentru că îmi spunea cine o să mai meargă în locul meu la concerte! În momentul ăla, clar ai iubit o proiecţie. Ultima dată când am suferit foarte tare am urlat în pernă şi m-am ascuns în baie, stăteam înghesuită şi am plâns ca un copil mic”, a povestit Lora.

Acum, Lora are o relație cu Ionuț Ghenu. Cei doi își doresc să își unească destinele, dar timpul nu le prea permite.

„Asta e treaba cu buchetul? E primul buchet pe care îl prind. A fost o întâmplare ciudată, pentru că eu nu m-am mișcat de pe loc. Eu doar am întins mâinile să nu-mi vină în cap. E un semn că eu trebuia să prind buchetul Andreei Bălan și să am voalul ei ca amintire de la nuntă. Nu știu când mă căsătoresc, aș vrea să știu. Sigur voi spune când va fi.

Este primul lucru pe care îl tăiem de pe listă tot timpul. Fiind împreună tot timpul rezolvăm chestiile care sunt de carieră, de familie, de casă. Nu ne gândim la asta. Și el mă mai întreabă dacă mai punem data asta odată. Niciodată nu avem timp să vorbim mai mult despre asta. Am fost tot timpul nehotărâți la locație, dar discutăm despre asta. Ne dorim o petrecere de relație”, a declarat Lora pentru VIVA.