Loredana Chivu, de nerecunoscut! Toată lumea s-a înfuriat când a văzut-o așa

loredana chivu2

Asistenta Loredana Chivu, care și-a crescut considerabil notoritatea datorită show-ului prezentat de Dan Capatos pe Antena 1, a reușit să-și mai surprindă fanii încă o dată prin noile imagini postate pe internet. Internauții au avut un val de reacții fără precedent. 

Loredana Chivu a reușit să stârnească un val de controverse, după ce a postat, pe Facebook, fotografii cu ea în noul său bolid de lux.

Mașina a atras admirația utilizatorilor de internet, însă accesoriile cu care și-a completat ținuta au stârnit un val de furie pe internet.

Loredana Chivu etalează o ținută albă, un trening de lux, peste care poartă o vestă cu blană, iar în picioare niște ”șenile”, tot albe.

Încălțările au o talpă lată de minim 10 centimetri, deloc sexy, deloc de bun gust și deloc în trend. Fanii de pe Facebook au râs de ea și au criticat-o.

Loredana Chivu este din ce în ce mai excentrică, doar ca să atragă atenția, spun internauții. Vedeta și-a obișnuit fanii cu ținute ieșite din comun, dar destule din ele au ajuns subiect de exemplu negativ.

Revista Presei