Toggle Menu
  1. Home/
  2. Politică/

Loredana Chivu iubește din nou! S-a cuplat cu fiul unui politician celebru

  1. Home/
  2. Politică/

A vrut să se sinucidă! Și nu o dată, ci de mai multe ori, dar de fiecare dată a fost salvată. Este bine că își revine totuși relativ repede din depresie. Asistenta “păcătoasă” Loredana Chivu, care și-a crescut considerabil notoritatea datorită show-ului prezentat de Dan Capatos pe Antena 1, iubește din nou. Cel puțin cu o seară în urmă iubea cu patos. 

Ea a mers în Mamaia în mini-vacanța de 1 Mai și a luat toate cluburile la rând. Cel mai mult a stat în Nuba, unde s-a cuplat cu un tânăr milionar, fostul iubit al Danielei Crudu, potrivit cancan.ro. Este vorba despre Radu Maricuța, în vârstă de doar 24 de ani, fiul fostului primar din Șelimbăr, Sibiu, unul dintre cei mai bogați edili din România.

Radu va moșteni două imobile, palatul din Șelimbăr, un spațiu comercial din localitatea Sadu, acțiuni de 417.317,5 lei, obiecte de artă și ceasuri care valorează 471.000 de euro, dar și o herghelie formată din cai de rasă. La cum arată astăzi lucrurile, junele Măricuța nu pare capabil să sporească averea familie, dar este bine că are totuși de unde să cheltuiască.

Nuba este unul dintre cluburile pe care vedetele și milionarii îl preferă. Până acum, acesta era doar în București, dar pentru că afacerile au mers bine, s-a extins și în Mamaia. Clubul are 3 patroni. Printre aceștia și Alexandru Nanu, fiul primarului de la Cornu, localitate unde au vile de lux mai mulți politicieni, printre care și Adrian Năstase.

Poate te interesează și…

Surpriză uriașă! Fosta componentă a trupei ASIA, verișoară primară cu Ștefan Bănică Junior

Scandal între Jo și Randi! De ce s-au certat fără cale de împăcare după ani buni de colaborare

Acuzații grave din partea lui Rareș Bogdan! Pe cine amenință Liviu Dragnea cu familia

Simona Vecerdea/ Sursa foto: facebook