Loredana, răspuns șocant pentru cei care o acuză că a suferit mai multe operații estetice. Ce a putut să facă în direct la TV? Toată lumea a rămas mască

04 nov. 2020
Loredana, răspuns șocant pentru cei care o acuză că a suferit mai multe operații estetice. Ce a putut să facă în direct la TV? Toată lumea a rămas mască
Lordana Groza

Loredana Groza este într-o formă de zile mari, însă nu puțini sunt cei care o acuză că a suferit mai multe operații estetice. 

După criticile dure pe care i le-au adus fanii, Loredana a ieșit rapid în presă și a negat faptul că ar fi suferit vreo operație estetică, ci a pus transformarea sa pe seama câtorva reguli de aur:

„Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște știe că așa e.

E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă, meditație… E practica ta zilnică, trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta.

Loredana, răspuns șocant pentru cei care o acuză că a suferit mai multe operații estetice. Ce a putut să facă în direct la TV?

Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, a mărturisit contăreața, în cadrul unui interviu acordat revistei VIVA!.

Însă, criticile nu s-au oprit după acest interviu, ci din contră, parcă s-au întețit. Imaginea Loredanei Groza este mult schimbată față de cea pe care o știam în anii precedenți, astfel că, acum, internauții nu o critică doar pentru că a apelat la bisturiu, ci și pentru că ascunde asta și încearcă să pară altfel decât e.

Astfel, artista a încercat să ofere un nou răspuns, de această dată nu prin cuvinte, ci prin… gesturi. Aceasta a fost invitată în cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”, acolo unde a gătit un preparat indian, fiind o mare admiratoare a bucătăriei asiatice în general, și a celei indiene, în special.

După ce a gătit pentr chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu, Loredana a uimit audiența urcându-se pe masă, începpând să danseze și să le facă o dedicație de zile mari celor trei chefi, vrând parcă să demonstreze nu doar că arată bine, dar că se și simte la fel de bine în pielea ei.