Lovitură cruntă pentru Jador! Cine a ajuns acum numărul 1 pe Youtube! Este o surpriză uriașă întregul Top 10! Nici Selly nu mai este în trending

02 nov. 2020
Lovitură cruntă pentru Jador! Cine a ajuns acum numărul 1 pe Youtube! Este o surpriză uriașă întregul Top 10! Nici Selly nu mai este în trending

Supranumit rege al Youtube-ului, Jador continuă să se mențină pe locuri fruntașe în trending Youtube, dar nu mai reușește să ajungă pe locul 1 cu toate piesele sale. Ultima colaborare cu Ruby l-a plasat maxim pe locul 2, după rivalul său, Dani Mocanu, care în ultima perioada a dominat topurile pe internet.

Este o lovitură puternică pentru Jador, care în ultima lună a ajuns pe locul 1 doar cu ajutorul lui Carmen de la Sălciua. Într-adevăr colaborarea dintre cei doi a fost una care a avut un succes enorm chiar și peste hotare, însă trebuie precizat că ambii au mulți fani. Deci era de așteptat ca unindu-și forțele să domine Youtube-ul.

Culiță Sterp este unul din numele care a dispărut din prim plan în ultima perioadă, deși a avut multe luni în care se afla în locurile fruntașe pe Youtube. Carmen de la Sălciua, în schimb s-a menținut permanent în top prin piesele sale, fiind de altfel și singura cântăreață de muzică de petrecere care concurează cu bărbații în trending.

Cine se află în top 10 trending Youtube

După o perioadă de pauză, Bogdan de la Ploiești a revenit și el puternic și are două melodii în top 10 trending Youtube. El se află pe locul 2 cu melodia „Obsesia” și pe 4 cu „Ți-aș da stelele”. Locul 3 îi revine acum lui Jador, pe locul 5 se află un clip filmat cu camera ascunsă, Samsarul Țepar, pe 6 a ajuns Tzanca Uraganu, care s-a aflat mult timp chiar pe locul 1, abia pe 7 super piesa The Motans X EMMA cu Insula, pe 8 Reginele lui Costi Ioniță, o colaborare între Anna Lesko, Anda Adam, Emy Alupei, Minodora și Cream, pe 9 Florin Salam, iar pe 10 Luis Gabriel și Haziram.

Topul Youtbe este practic dominat de manele, mai exact 8 din 10 clipuri sunt melodii de acest tip. De remarcat că Selly nu se mai află pe locurile fruntașe pe rețeaua de socializare care l-a făcut celebru. Agenția Starcom a anunțat că acesta a pierdut locul 1 în topul influencerilor la categoria Entertainment, în favoarea unui alt influencer celebru (mai multe detalii AICI).