Lovitură cumplită pentru Mircea Badea! Ce s-a întâmplat cu Carmen Brumă

mircea-badea-e1569317764158

Probleme mari pentru Mircea Badea. Carmen Brumă a trecut peste un incident, la un eveniment la care a participat aseară. A trebuit să vină ambulanța. 

Iubita lui Mircea Badea a participat joi seara la Gala Unica 2019, organizată la Palatul Bragadiru, însă cu puțin înainte de ora 21:00, lui Carmen Brumă i s-a făcut rău și a fost ajutată de către jurnaliști să nu se accidenteze.

Vedeta le-a spus medicilor de pe Salvare veniți la fața locului că se simte obosită și pune leșinul pe seama oboselii.

Împreună de 19 ani 

Carmen Brumă și cu Mircea Badea sunt împreună de mai mult de 19 ani.

„Nu știu cum am reușit. Nici nu ne-am propus. Cred că a contat și lucrul acesta. Am zis: Nu ne-am propus să fim pe viață, să facem un copil, ci pur și simplu am trăit în mod firesc ce ni s-a întâmplat. E adevărat, am trăit doar noi doi, am încercat să ținem terții cât mai departe și uite unde am ajuns.

Cred că e important să existe de la început o potriveală normală, firească, nu cea impusă, în care tu o forțezi. Tu știi că lui îi place fotbalul și atunci te prefaci: Dacă ai făcut chestia asta, la un moment dat nu o să mai meargă pentru că ție nu îți place fotbalul. La noi nu a fost nevoie, noi nu ne-am prefăcut, au existat lucrurile în mod natural, neforțate și de aici am lucrat, restul e negociere”, declara Carmen Brumă, în urmă cu un an.

Revista Presei