Lovitură de proporții! Cu cine votează Liviu Dragnea la alegerile prezidențiale 2019

fratele-lui-liviu-dragnea-are-doua-locuri-de-veci

Liviu Dragnea se visa candidat la alegerile prezidențiale din 2019 și chiar președinte. Iar Irina Tănase urma să-i devină prima doamnă. Doar că ziua de 27 mai a fost cea mai cruntă din viața lui. A primit o lovitură de proporții. A pierdut rușinos alegerile europaralamentare, cu un scor la care nici în cele mai negre coșmare nu se aștepta și a primit și deciza condamnării lui la închisoare.

Odată cu aceasta, magistrații au decis să-i interzică liderului PSD și mai multe drepturi civile: dreptul de a alege, de a fi ales și dreptul de a ocupă o funcție implicând exercițiul autorității de stat.

Așadar Liviu Dragnea nu va putea alege la aceste alegeri prezidențiale, dar dacă ar fi avut acest drept, cu siguranță nu ar fi pus ștampila pe Viorica Dăncilă. El chiar a contestat în intanță înscăunarea aceteia în funcția de președinte al partidului. Nici Klaus Iohannis nu ar fi ales și mai mult ca sigur nici Dan Barna.

Probabil că Liviu Dragnea ar fi mers la vot doar ca să-și anuleze votul sau în cel mai bun caz ar fi optat pentru Mircea Diaconu, pe care l-a susținut și cu alte ocazii.

Revista Presei