Lovitură de teatru! Dan Negru intră în politică? La ce partid: mesajul vedetei Antena 1

06 mai 2021
Lovitură de teatru! Dan Negru intră în politică? La ce partid: mesajul vedetei Antena 1
Dan Negru prezintă Revelionul la Antena1 de 20 de ani

Dan Negru este supranumit Regele Audiențelor și asta datorită cifrelor spectaculoase pe care le reușește de aproape 20 de ani cu spectacolele sale de Revelion. Puțin știu că acesta nu are colaborări doar cu Antena 1, ci și cu un canal de televiziune din Republica Modolva, Prime.

Și acolo Dan Negru a devenit un nume important, astfel că în mass media a început să se zvonească din ce în ce mai mult că va candida la alegerile din Republica Moldova care vor avea loc pe 11 iulie.

Intră Dan Negru în politică?

Trebuie precizat că noul președinte, Maia Sandu a reușit să dizolve Parlamentul și de aceea lucrurile sunt foarte agitate la vecinii de peste Prut.

Dan Negru a ținut, însă să transmită prin intermediul unei postări pe facebook că nu are de gând să candideze pentru niciun partid, nici în România și nici în Republica Moldova. El a subliniat că politicienii sunt foarte urâți în ambele țări și cum el ține la imaginea lui, preferă să rămână vedetă tv.

Mesajul lui Dan Negru

„NU SUNT IMPLICAT IN NICIO CAMPANIE ELECTORALĂ PENTRU ALEGERILE DIN 11 Iulie DIN REPUBLICA MOLDOVA ȘI NU PARTICIP PE LISTELE NICIUNUI PARTID IN ALEGERI !

Orice altă bârfă pe subiectul ăsta, rostogolită in online si prin presa de la Chisinau sau de la București e aiureală.
Lucrez in Chișinău, la Prime, de vreo 15 ani dar show-urile mele de acolo, de la „Deal or Not Deal”, „Wheel of Fortune” sau „Who wants to be a millionaire” n-au nimic de-a face cu politica.

Pe cât de frumoși sunt moldovenii , pe atât de urâți le sunt politicenii.
Exact ca-n România !”, a scris Dan Negru pe facebook.