Toggle Menu
  1. Home/
  2. Externe/

Lovitură de teatru! Presa a aflat cine este noua iubită celebră a lui Putin! Cum arată și cu ce se ocupă

  1. Home/
  2. Externe/

Despre averea ascunsă, care s-ar ridică la câteva miliarde de euro, presa a scris mult, însă viața privată a acestuia a fost mereu un mister. Vladimir Putin a refuzat să dea detalii despre femeile cu care s-a iubit, însă jurnaliștii au aflat oricum informații. Cea mai celebră relație este cea  cu Alina Kabaeva, gimnasta despre care se spune că are trei copii.

Dar președintele rus, ajuns acum la 65 de ani,  ar mai fi avut și alte idile cum ar fi cu Wendi Deng, fosta soție a mogulului media Rupert Murdoch, sau tânăra Alisa Kharcheva, un model rus de 23 de ani. Victoria Lopyreva, o blondă superbă, fostă Miss Rusia 2003, ar fi, însă noua femeie din viața lui Putin, potrivit presei americane. Speculațiile vin după ce președintele rus ar fi avut un cuvânt de spus în desemnarea acesteia ambasador oficial al Cupei Mondiale FIFA 2018, scrie Page Six.

Lopyreva trăiește pe picior mare, după cum arată fotografiile de pe contul ei de Instagram. Călătorește cu avioane private, face shopping la Paris, se cazează în hotele de lux și a fost fotografiată purtând o grantă din piele de crocodil Hermès Birkin. Surse din Moscova spun că Lopyreva nu ar fi obținut postul de ambasador fără ca putin să-și de acordul, potrivit libertatea.ro.

Vezi și Lovitură uriașă pentru Exalton! Vladimir Drăghia intră de miercuri, 4 aprilie la Ferma Vedetelor de pe Pro Tv

Iar blonda nu a fost deloc timidă atunci când a fost vorba de a-și arăta sprijinul pentru liderul de la Kremlin. De altfel, în duminica alegerilor, Lopyreva le-a cerut celor 1,8 milioane de urmăritori de pe Instagram să meargă să voteze. Așa cum de altfel a făcut și ea. Evident că nu a ezitat să arate pe cine susține. Putin a și câștigat alegerile în Rusia, fără să aibă practic rival, practic acestea fiind doar o simplă formalitate de reconfirmare pentru el.

Poate vrei să citești și…

Lovitură uriașă pentru Exalton! Vladimir Drăghia intră de miercuri, 4 aprilie la Ferma Vedetelor de pe Pro Tv

Reputat medic american a vindecat bolnavi în fază terminală fără medicamente! Experimentul de care vorbește o lume întreagă

H&M se duce la fund! Mutarea de ultimă oră care ar putea salva compania

Valentin Păun/ Sursa foto: The Independent