Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

Lovitură de teatru! Smiley și Gina Pistol au luat o decizie neașteptată cu privire la relația lor

  1. Home/
  2. Entertainment/

Deși Gina Pistol a încercat să pară foarte relaxată după ce a aflat că iubitul său Smiley a flirtat cu cântăreața Ana Baniciu, lucrurile nu au stat deloc așa. Vedeta Antenei 1 s-a supărat foarte tare pentru că a fost pusă într-o situație atât de jenantă și a decis să se distanțeze puțin de cel cu care tocmai mersese într-o vacanță de vis în Thailanda.

ReclamaPentru că a văzut că se îngroașă gluma și că ar putea să o piardă pe Gina din cauza unei prostii, Smiley i-a jurat că nu a înșelat-o și a hotărât să ducă relația la un alt nivel. Mai exact i-a propus fostului iepuraș Playboy să se mute cu el, ceea ce nu s-a mai întâmplat cu altă femei, de la Laura Cosoi. Prin acest lucru, artistul a vrut să demonstreze tuturor că are intenții serioase și că pentru el iubirea aceasta nu este o simplă joacă.

”Ei chiar se iubesc și nu este o iubire adolescentină, ci foarte matură, așezată. Da, Gina s-a mutat la Smiley și sunt mai uniți ca niciodată. Aceasta a fost modalitatea lui de a-i arăta ei că are intenții cât se poate de serioase. După episodul cu Ana Baniciu, sunt convins că Smiley nu are ochi decât pentru Gina”, a declarat un apropiat al artistului, pentru Cancan.ro.

ReclamaAna Baniciu, prinsă la mijloc, a fost singura care a discutat despre subiectul relației cu Smiley și nu a negat că între ei ar fi fost mai mult decât o prietenie. Dar nici nu a confirmat. Totuși este interesant că aceste dezvăluiri au venit odată cu lansarea noului ei clip. Cântăreața, deși se bucură de asocierea cu tatl său, Mircea Baniciu, este departe de succesul lui și încă mai are mult de lucru la capitolul notorietate. Dar este frumoasă, talentată și are toate șansele să devină celebră așa cum își dorește. În prezent este protagonistă la emisiunea Asia Express, unde face echipa cu prietena ei Raluka. Gina Pistol este cea care moderează show-ul, ceea ce face ca lucrurile să fie și mai incendiare.

Poate te interesează și…

Arafat declanșează panică națională! Tinerii și copiii vizați! ”Sunt noile aparate ale morții”

Frații Dedeman cuceresc România! Ce lovitură de proporții au reușit

Bomba zilei! Cine vrea fotoliul de primar al Gabrielei Firea

Loading...

Cristina Mihai/ Sursa foto: facebook