Lovitură dură pentru PRO TV: Anunț îngrijorător despre Adela Popescu și Cove

21 iun. 2020
Lovitură dură pentru PRO TV: Anunț îngrijorător despre Adela Popescu și Cove

Lumea showbizului din România este în stare de șoc după ce nu mai puțin de 9 vedete ale postului de televiziune Antena 1 au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus.

Acum, autoritățile încearcă să dea de urma tuturor celor care au intrat în contact cu cei depistați pozitiv, iar printre aceștia s-ar număra și două vedete de la Postul concurent, PRO TV. Astfel, Adela Popescu și Cove sunt suspectați că ar putea fi infectați cu COVID-19, după ce l-au avut invitat în emisiunea lor, „Vorbește lumea”, pe Marcel Pavel, depistat pozitiv cu noul coronavirus.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Marcel Pavel a participat la „Vorbește lumea”, acolo unde și-a promovat cel mai nou single al său, „Zâna mea frumoasă din povești”.

Marcel Pavel, atac dur la adresa adepților teoriei conspirației

„Bună dimineața, dragi prieteni! Am văzut cu câtă răutate au privit și privesc unii oameni (dacă-i pot numi așa…), faptul că eu trec prin momente extrem de dificile ale vieții mele! Repet, am fost diagnosticat cu dublă pneumonie, o afecțiune gravă a plămânilor necesitând un termen f. îndelungat pt a mă vindeca!

Unii indivizi care au venin în loc de sânge au îndrăznit să scrie pe pagina mea că am fost plătit că să mă îmbolnăvesc de plămâni și stau în spital în jur de 2 săptâmâni…! Cât să fii de câine și de bătut în cap și să îmi spui asta tocmai mie! Fraților, eu sunt o persoană cu coloană vertebrală, dreaptă, nu am fost, nu sunt și nici nu o să fiu niciodată implicat politic, clar!

Trec prin momente de cumpănă a vieții mele! În loc să veniți în întâmpinarea mea cu un gând bun și cu urări de sănătate v-ați permis să scrieți numai răutăți! Pe cei care ați scris si v-ați permis să mă jigniți și să mă acuzați pe nedrept fără să aveți nici măcar o dovadă că as fi implicat în toată închipuirea aceasta bolnavă a voastră o să vă scot din listă și o să vă blochez că să nu va mai permiteți să bârfiti la modul ordinar la adresa mea! Să vă fie rușine celor care ati scris mizerii despre mine!”, a scris Marcel Pavel pe Facebook.