Lovitura finală pentru Răzvan Simion. Lidia Buble recunoaște: Este cea mai mare dorință a mea

lidia buble razvan simion

Răzvan Simion și Lidia Buble nu mai formează un cuplu de aproximativ 2 luni de zile, însă în toată această perioadă cei doi încă locuiesc împreună. 

Pe cei doi îi leagă însă multe lucruri, în afară de locuință. Astfel, pe plan profesional, după cum recunoaște însăși Lidia Buble, Răzvan Simion i-a rămas cel mai apropiat colaborator.

„Răzvan e pionul principal în cariera mea și vreau să-i mulțumesc că șă-n ziua de azi mă sprijină și mă ajută să evoluez. Suntem doi oameni maturi care știm să diferențiem partea sentimentală de partea de afaceri.

Mă așteptam să fiu mult mai bombardată cu întrebări despre acest subiect, dar lumea știe că am fost mereu discretă și, doamne ajută, nu a fost cum îmi imaginam”, a declarat artista de 27 de ani în cadrul emisiunii “Teo Show”.

Lidia Buble îi dă însă lovitura finală lui Răzvan Simion, recunoscând că s-ar muta în altă țară:

Recent, într-un interviu acordat pentru viva.ro, fosta iubită a lui Răzvan Simion a declarat că și-ar dori să aibă mai mult succes și mai mult „lipici” la public, în străinătate, iar dacă lucrurile decurg conform planurilor și dorințelor sale, nu exclude posibilitatea plecării din România.

„Încă mă gândesc, pentru că nu este, în acest moment, cea mai mare dorință a mea. Îți iei o casă atunci când vrei să te stabilești acolo. Așa că, dacă lucurile vor merge bine pe plan internațional, poate va fi alta destinația în care voi alege să cumpăr o casă, cine știe?”, a spus Lidia Buble pentru viva.ro.

Revista Presei