Melodia care ajunge numărul 1 în topuri la 25 de ani de la lansare! Suma astronomică pe care a câștigat-o Mariah Carey datorită acestei piese

18 dec. 2019
Melodia care ajunge numărul 1 în topuri la 25 de ani de la lansare! Suma astronomică pe care a câștigat-o Mariah Carey datorită acestei piese

Este vestea finalului de an. Celebra Mariah Carey a dat marea lovitură chiar înainte de Crăciun. Piesa care ne-a marcat copilăria rupe toate topurile. Cântăreața a câștigat o avere de pe urma ei.

Cine nu a auzit de hitul „All I Want For Christmas Is You” al celebrei Mariah Carey. Ei bine, abia la 25 de ani de la lansarea lui acesta primește atenția cuvenită.

„All I Want For Christmas Is You”, cea mai tare piesă

„All I Want For Christmas Is You” a reușit performanța de a ajunge pe locul 1 în Billboard Hot 100, pentru prima oară, la 25 de ani de la lansare. Marele eveniment s-a întâmplat luni, când piesa a urcat pe prima poziție în clasamentul american. Este primul Nr.1 al artistei, de la „Touch My Body” din 2008, anunță Billboard.

Încântată, artista de 49 de ani a reacționat pe Twitter pentru a le da fanilor ei fantastica veste. „Am reușit”, a scris Carey, alături de numeroase emoji.

De asemenea, „All I Want For Christmas” este primul cântec de Crăciun care ajunge Nr. 1 de la „The Chipmonk Song” din 1958.

„All I Want For Christmas Is You”, lansat în 1994

Celebra piesă a fost lansată de Mariah Carey în 1994, pe albumul „Merry Christmas”. A urcat atunci până pe locul 6 în Billboard’s Hot Adult Contemporary și pe 2 în Hot 100 Airplay. A devenit apoi cântecul simbol ar party-urilor de Crăciun din toată lumea.

Acesta este al 19-lea Nr.1 al artistei Mariah Carey, care le urmează celor de la Beatles cu 20. Rihanna are 14, potrivit Billboard. „Regina Crăciunului”, așa cum a fost numită, a dezvăluit că a scris piesa în 90 de minute, împreună cu Walter Afanasieff. Avea 24 de ani atunci și a fost îndemnată să facă un album de Crăciun chiar de către soțul și managerul ei de atunci, Tommy Mattola.

Totuși, Mariah nu s-au gândit vreodată că piesa va avea un asemenea succes. Peste 60 milioane de dolari i-au intrat în conturi artistei datorită acestei piese.