Toggle Menu
  1. Home/
  2. Business/

Lovitură năucitoare pentru Alexandru Arșinel! Cu ce actor l-au înlocuit cei de la Catena

  1. Home/
  2. Business/

Catena a investit enorm în publicitate și marketing. De altfel este singura farmacie de pe piață care și-a ales mai mulți ambasadori și a filmat zeci de reclame cu aceștia. Cu Stela Popescu și Alexandru Arșinel, reprezentanții companiei au bătut palma în urmă cu mai bine de 9 ani, iar dispariția iubitei actrițe a lăsat un gol imens în sufletele românilor.

Pentru că făceau un cuplu pe scenă de peste 40 de ani, șefii de la Catena au considera că trebuie să încheie contractul și cu Alexandru Arșinel, pentru că imaginea acestuia ar aminti de suferința lăsătă în urmă de marea doamnă a teatrului românesc. Și astfel el a fost înlocuit cu un coleg mult mai tânăr. Este vorba despre actorul Cristian Simion, în vârstă de 43 de ani și care lucrează tot la Teatrul de Revistă Constantin Tănase.

Simion este  fost asistent al Andreei Marin, la emisiunea „Surprize, Surprize!” și a mai apărut și în alte reclame. De altfel, el a fost apropiat și de Stela Popescu și este unul dintre actorii foarte iubiți din teatrul, unde culmea, chiar Alexandru Arșinel este director.  Contactat de Click!, Alexandru Arşinel n-a fost foarte darnic cu detaliile legate de contractul lui cu farmacia respectivă.

„Ar trebui să-i contactaţi pe ei şi să-i întrebaţi. În ceea ce mă privește, probabil va fi o perioadă în care voi avea o pauză, ca să se «uite» de cuplul meu cu Stela Popescu. Ar fi dureros pentru mulţi să mai vadă acele reclame la televizor”, a spus actorul, pentru Click. Maria Dragomiroiu este cea care ar fi înlocuit-o pe Stela Popescu, ea apărând în reclamele Catena de Paști difuzate pe toate posturile de foarte multe ori.

Poate te interesează și…

Ciobănașul român care l-a văzut pe Dumnezeu! Cum a vindecat apoi sute de mii de oameni

Surpriză mare pentru Alex Velea! Fosta lui soție s-a schimbat complet! Iată ce job neașteptat are acum

Drama neștiută a lui Cristi Chivu! Boala care i-a schimbat viața: “Nu mai sunt același om!”

Cristina Mihai/ Sursa foto: facebook