Lovitură pentru Alex Bodi! Daria Radionova are un nou iubit. Artistul celebru de care e îndrăgostită

de:
13 sept. 2021
Lovitură pentru Alex Bodi! Daria Radionova are un nou iubit. Artistul celebru de care e îndrăgostită

După ce Bianca Drăgușanu s-a refugiat în brațele lui Gabi Bădălău în urma relației tumultoase cu Alex Bodi, acum afaceristul primește încă o lovitură de la cea care trebuia să îi devină soție.

Daria Radionova nu a stat prea mult să își plângă de milă și s-a cuplat cu un bărbat celebru. Vorbim de un artist cu milioane de urmăritori pe instagram, cunoscut la nivel mondial.

Cine este noul iubit al Dariei Radionova

Fosta iubită a lui Alex Bodi este într-o relație cu Pooyan Mokhtari, un artist care are cinci milioane de urmăritori pe Instagram, el fiind singurul cu care Daria s-a afișat după despățirea de afacerist.

“Ești persoana pentru care m-am rugat la Dumnezeu să mi-o dea”, a scris, recent, Daria Radionova pe contul personal de Instagram și l-a etichetat pe noul ei iubit.

Daria Radionova și noul ei iubit

Nu e de mirare că diva avut nevoie de timp pentru a-și pune viața în ordine. Atât ea cât și Alex Bodi erau convinși că vor rămâne împreună o viață. Cei doi și-au făcut planuri de nuntă, ba chiar Alex Bodi mărturisea că în acest an ar putea avea loc și ziua cea mare.

“Cred că da (nr. nunta va avea loc anul acesta). Din punctul meu de vedere este un eveniment ce se află pe lista de dorințe. Dar nu știu dacă vrea să se mărite cu mine, dar o s-o întreb, poate mai târziu, când voi avea șansa. Vedem ce o să fie, când o să fie, când o să ne permită timpul, situația, ca să se relaxeze lucrurile puțin”, mărturisea el.

Planurile nu au durat însă prea mult, căci Daria Radionova povestea că ar fi decis să rupă relația din cauza comportamentului pe care afaceristul îl avea față de ea.