Toggle Menu
  1. Home/
  2. Justiție/

Lovitură pentru „Regele Maneliștilor”! A fost condamnat la închisoare

  1. Home/
  2. Justiție/

Justiția își urmează cursul și nu pare să-i ierte nici măcar pe regi sau mai bine zis pe cei autointitulați regi. Celebrul impresar al multor cântăreți de manele, cunoscut în lumea interlopă drept „Regele Maneliștilor” a primit o pedeaspă aspră de la magistrați, după ce a fost condamnat pentru constituirea unui grup infracțional organizat și de contrabandă.

Paul Iova, cunoscut în lumea interlopă ca Ion Petrișor sau “Regele maneliştilor” a fost unul dintre organizatorii concursului „Miss Piranda”.Paul Iova a fost condamnat definitiv la 1479 de zile de închisoare cu executare, adică la aproape patru ani de stat după gratii, scrie B1.ro.

Gruparea organizată de Iova a fost trimisă în judecată în toamna anului 2014, pentru contrabandă de țigări, paguba din dosar fiind estimată la 1,25 de milioane de euro. Deși și-a angajat o armată de avocați, dosarul făcut de procurori a fost unul foarte solid, așa că impresarul nu a reușit să scape fără închisoare. Dacă va avea un comportament adecvat, el va putea ieși totuși mai repede din închisoare.

Poate te interesează și…

Îngrozitor! Dieta secretă cu care o renumită vedetă a slăbit 30 de kg! Nu încercați așa ceva!

Economiștii FMI șochează: “Vârsta de pensionare sa fie prelungită din cauza riscului de a trăi mai mult decât era de așteptat”

O escortă de lux, care s-a culcat cu 10.000 de bărbați, dezvăluie: ce vor de fapt bărbații și cum preferă să fie o femeie

Andrei Huluban/ Sursa foto: hiveminer.com